Стендъп комедия при всеки повод и за всеки случай

Stay Home Festival беше оцветен от смях и забава

0 коментара Сподели:

Този уикенд останахме вкъщи и напук на ограниченията се забавлявахме заедно. Stayhomefestival.bg се превърна в празник на творческия дух, и то благодарение на вас. Радваме се, че успяхме отново да влезем в ролята на градски агенти и заедно случихме фестивала. С помощта на някои от най-талантливите български бармани създадохме коктейли, които да държим, докато невероятни музиканти и диджеи ни хванаха за ръка и раздвижиха в ритъма на музиката, който танцьорите поеха и ни показаха как се прави! Макар вкъщи, успяхме да усетим емоцията на града и сме все по-нетърпеливи да се срещнем с всички тези хора и на живо по улиците, в баровете, на сцените.

Много от дейностите по време на фестивала бяха ориентирани към това да правим нещо заедно – правихме йога, учихме се на танцувални стъпки, рисувахме, посетихме няколко музикални класа.

Стендъп сцената беше тук, за да усетиш уикенда както подобава.

Облегнат на дивана, с домашно забъркан коктейл и широка усмивка те пренесохме в света на комедията за много смях и споделена забава.

Героите Тео Чепилов и Дими Деянски нямат нужда от представяне. Мястото – също. Комбинацията определяме като дом. Освен че ни бяха приготвили 33 минути квартални смешки и носталгични истории, успяха да ни пренесат назад във времето, когато свободно слушахме глъчката в тази градина.

Искаш още Тео и още КЕВА? Няма проблем, защото Inside Joke Comedy Club ни забавляваха още половин час. В този откъс от фестивала Георги Кючуков разказва много, ама много рилейтъбъл случки, които ни карат да не се чувстваме толкова сами, дори в битови ситуации като поръчването на храна и дилемите „Какво да си облека, за да отворя на доставчика?“.

На бас, че не си си мислил, че пирамидата на Маслоу може да е смешна! Е, Елисавета и Красимира от „Майко мила“ завъртяха разговора така, както и най-яките учители по психология не биха могли, и ясно ни обясниха какво общо има Маслоу със социалната дистанция. Ако си пропуснал неделната им тирада, препоръчваме да поправиш грешката.

Ако ти липсва да се смееш от сърце на стенд-ъп шоу, препоръчваме горните видеа да се взимат като по предписание

– поне 2 пъти на ден, на гладно, за да не те заболи коремът от смях!

Сцената на комедията беше подкрепена от The Stars Group, които се припознаха в идеята ни да споделяме забавните моменти и положителните емоции заедно вкъщи. 

Ако си изпуснал диджей сетовете – споделяме ги отново тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *