Go Guide Stay Home Festival: суинг и брейк танци на едно място

Мятаме се на дансинга със Swingin Monkeys и Footprintz

0 коментара Сподели:

На stayhomefestival.bg ще те заведем отново в някои от любимите барове и ресторанти на София, ще сготвим някои от емблематичните ястия, ще те поканим на лайв концерт, диджей парти или коктейл клас. Ще синхронизираме ума и тялото с йога. Минимизираме несгодите и отваряме сърцата си, за да подкрепим всички онези, които правят града ни толкова цветен. В специално създадения сайт и в онлайн каналите на Go Guide в продължение на цял уикенд ще може да медитираш, спортуваш, учиш, твориш, танцуваш и пееш с любимите ти артисти. Ще снимаме в някои от познатите ти барове, клубове, ресторанти, за да ти припомним, че те са тук и скоро ще са отворени за всички нас. Delivered by Takeaway.com.

Готов ли си да се раздвижиш? Да, и ние много обичаме да хапваме вкусотии и да пийваме свежи напитки в края на всеки работен ден, но едно нещо обичаме дори малко повече. Танците! Може не всеки път да докарваме точните движения и дори леко да излизаме от ритъм, но повярвай – всеки път сме в центъра на дансинга, защото танците са движенческото олицетворение на всяко добро прекарване. И ако имаше мерна единица за супер яко парти, то тя нямаше да се измерва в количество изпити шотове, а в броя на стъпките, които си направил, докато музиката е раздвижвала всяка клетка от тялото ти.

Точно затова на Go Guide Stay Home Festival те срещаме с две танцови крюта. Правим го благодарение на easybook.bg, които ни помагат да резервираме вълнуващи преживявания бързо и лесно.

Запленени от магията на суинг културата и танците, винаги усмихнати и ведри, от Swingin Monkeys се стремят да предават от този заряд на всички! Не се чуди, ами ни последвай на stayhomefestival.bg в събота, за да станем част от позитивното и задружно суинг общество. Тези танците изобщо не са лесна работа, но сме сигурни, че щурата искра бързо ще бъде запалена и ще се включиш „през глава“ в това вдъхновяващо приключение.

Footprintz пък са майстори в брейк танците, а движенията им определено оставят следа. В неделя влизаме в обувките на уличните танци и се учим да усещаме ритъма с помощта на танцьорите Димитър и Теодор a.k.a Fling & Steady.

Go Guide Stay Home Festival предлага и коктейлни класове, които не са за изпускане.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *