Go Guide Stay Home Festival: коктейли на бара и рецептите за вкъщи

Двама бармани с безброй полезни съвети как да миксираш свежи напитки у дома

0 коментара Сподели:

На stayhomefestival.bg ще те заведем отново в някои от любимите барове и ресторанти на София, ще сготвим някои от емблематичните ястия, ще те поканим на лайв концерт, диджей парти или коктейл клас. Ще синхронизираме ума и тялото с йога. Минимизираме несгодите и отваряме сърцата си, за да подкрепим всички онези, които правят града ни толкова цветен. В специално създадения сайт и в онлайн каналите на Go Guide в продължение на цял уикенд ще може да медитираш, спортуваш, учиш, твориш, танцуваш и пееш с любимите ти артисти. Ще снимаме в някои от познатите ти барове, клубове, ресторанти, за да ти припомним, че те са тук и скоро ще са отворени за всички нас. Delivered by Takeaway.com.

Откога не си сядал на бара, за да поръчаш любимото си питие? В сегашната ситуацияизглежда този въпрос е по-скоро риторичен. Отговорът обаче се крие зад няколко клика на stayhomefestival.bg този уикенд – 2-ри и 3-ти май. Отваряме онлайн пространството, в което не само ще танцуваме, пеем и слушаме музика, но и ще можем за първи път от почти два месеца насам да влезем в някои от най-милите си барове и ресторанти.

Спутник и One More Bar ни посрещат за два коктейлни класа.

Сядаме директно на бара и гледаме барманите право в ръцете, за да не изпуснем някоя магическа съставка.

Оттам ни се усмихват Дилян Аврамов (Спутник) и Илиян Илиев (One More Bar), които ще забъркат по четири коктейла за добро настроение във вечерната програма на фестивала.

Съветваме те да приготвиш лист и химикалка, за да записваш рецептите. Тези коктейли ще можеш да приготвиш и съвсем сам вкъщи. Разбира се,

барманите ще дадат ценни съвети как да миксираш винаги свежи и вкусни напитки у дома,

дори ако си напълно начинаещ в изкуството на смесените напитки по принцип и ще те подготвят за истински бар мастър, когато ситуацията вече позволява да поканиш приятели вкъщи, за да заформите истинско коктейлно соаре в някоя топла лятна вечер.

Освен нещо за записване, можеш предварително да се заредиш и с любимия ни сайдер SomersbyДва от коктейлите във всеки онлайн клас ще бъдат направени именно с освежаващата напитка, която тази пролет ни изненадва с нова комбинация – Mango & Lime. Тя ни грабва с два неустоими вкуса – ароматно манго и освежаващ лайм, и прави споделените моменти още по-цветни и запомнящи се. Не е ли страхотно?

Фествалът достига до нас благодарение на superhosting.bg

Кои ще бъдат изпълнителите на музикалните сцени, виж тук. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *