Вики от Мастило – без филтри и спирка

Кожата, в която живее красотата

0 коментара Сподели:

снимка: Диляна Флорентин

Красотата няма възраст. И все пак, кожата на бъдещето е тази, по която следите на времето са само отблясъци от собствения ни успех в битката с несъвършенствата. Първата гама от Vichy за корекция на признаците на стареене LiftACTIV ни позволява да живеем щастливо в своята кожа, като ни дава силата да противодействаме на бръчките и загубата на колаген.Със своята усъвършенствана формула с активни съставки от естествен произход, Liftactiv Collagen Specialist мигновено тонизира дермата и намалява видимо принзаците на стареене. Негов съотборник на арената на красотата са ампулите против бръчки Peptide-C с приятна текстура, която попива незабавно в кожата и не оставя омазняващо усещане. Истински серум на съвършенството!

Тя пораства между "Не се съмнявай в мен" и "В ръцете ти е най-добре", които сякаш пее на самото време.

Днес нейните кафеви очи продължават да омайват до лудост.

За това, че изяществото няма срок на годност и че истинската красота е вечна ни напомня Вики Терзийска, за която правилото 40 е новото 20 важи с пълна сила!

Когато бях момиче…си мислех, че всичко ще тече по мед и масло. Оказа се, че животът е трънлив и непредсказуем… Това със сигурност и вие го знаете!

С годините се научих… да взимам максимума от момента и ситуацията, в която се намирам сега. Не правя нищо, защото трябва, а защото искам.

Най-ценният ми урок е… работата в телевизията като водещ. Хората не си дават сметка колко концентрация и бързи рефлекси трябва да имаш, за да водиш жив ефир. Благодарна съм, че имах шанса да го правя!

Съвършенството е… недостижим идеал за мен. Никога не мога да постигна идеалното състояние, все има нещо, което да те боде отстрани.

Затова за мен несъвършените, но истински неща са най-красиви.

Красива съм всеки път, когато… аз се виждам така. Това е необяснимо усещане… Просто една жена знае, че е красива дори в най-обикновен бял т-шърт и стари дънки.

В собствената си кожа днес се чувствам… в компанията на музиката. Също така съм по-мъдра, по-спокойна и 100% сигурна, че мога да постигна всичко, което искам. Все едно сега започвам да живея!

Грижата за красотата започва от…

чистотата и хигиената, от елементарните неща, които ми се иска да вярвам, че всеки прави за себе си!

Истинската елегантност е… рядкост. Много малко хора я носят вродена в себе си и са радост за сетивата, щом се появят наоколо.

Времето е… ценно! Обичам да имам време за мен, за близките ми, за книги, музика и танци!

Мастилото на живота… са двете ми дъщери и песните, които съм написала.

Вчера в една аптека един фармацевт си слушаше албум на "Мастило".

Стана ми приятно, няма и не искам да го крия…

Търсиш си разтърсващ аромат? Имаме предложение за теб.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *