В София през уикенда: 28 февруари – 01 март

Уикенд за бохеми

0 коментара Сподели:

Този уикенд сме на бохо вълна, която освен с редовните партита и наздравици до изгрев ще разнообразим и с яки социални събития, защото знаем, че добрите идеи се раждат на по питие. Ще се гмурнем и по-дълбоко в един от най-нашумелите филми за годината. За какво става въпрос, чети тук.

WE LIKE KITSCH
Петък, 23 часа, TELL ME

Yes, we do! Този петък откриваме подобаващо любимите уикендни мигове в блестящата компания на Ivo Charlie, Жулиета Интергалактика и Насо Русков. Имената им са като добра изпробвана рецепта за разцепваща музикална и денс еуфория през цялата нощ. Позволи си да бъдеш още повече себе си и ела да ни правиш компания до ранни зори.

SATURDAY SOFA [SOSESSIONS] #5
Събота, 16 часа, SOHO Sofia

В събота следобед ближем рани от бурния петък, но няма да пропуснем да се метнем до дивана в SOHO Sofia. Там ще открием много себеподобни, избрали да споделят следобедните часове в компанията на яка музика и уюта на къщата. Този път диванните DJ-и ще ни подгреят за предстоящата дръм и бас лавина с участието на LTJ Bukem. Очакват те pAnega, Emil Prize, Kenobi, Future Sounds of Sofia, Soulnd, Koshmario, The Seismologist, Factor, Goldrum & Paramether.

ЖОКЕР: ПСИХОАНАЛИТИЧНА ДИСКУСИЯ
Събота, 17 часа, Дом на киното

Нещо интересно се крие в съботния ден на територията на Дома на киното. Инициативата "Психоанализа и кино" привлече вниманието ни, а за първото си за годината събитие избра и филма "Жокер",  лентата на Тод Филипс и Скот Силвър, която ни раздели в полемика и предизвика интереса ни с дълбоките и значими теми, засегнати в образа на познатия герой.
Специалната прожекция ще бъде последвана от традиционната дискусия със зрителите чрез метода "Анализ на зрителското преживяване", а модератори ще бъдат Марина Ангелова, Надя Кожухарова и Светлозар Василев.

STARTY VOL.4
Събота, 19 часа, ул. "Врабча" 24

Освободи си събота вечер за ежемесечното социално събитие, случващо се в парти къщата на Съвременните бохеми. На 29 февруари ще имаш възможност да се запознаеш по-отблизо и на по питие с разнообразни хора, участващи в екосистемата или общността на стартъпите от близо и далеч. Компания на интригуващите разговори ще правят познати elegantly wasted DJ – така че не се ослушвай, а ела да се видим там.

SHRED TOGETHER S*05 / KALYAS & SAMM THE MAN
Събота, 22 часа, Switch

Shred Together партитата в Switch се завръщат за пета поредна година и както винаги тези, които купонясват с нас, могат да си тръгнат от бара не само почерпени, но и наградени.
Купонът ще се случи в последния ден на февруари и за него ще се погрижат Kalyas, DJ Samm The Man и прекрасните хора, сипващи напитки. А от днес до уречената дата можеш да играеш за една двудневна, една дневна карта или едно нощно каране на Боровец с любезното съдействие на My Borovets. Подробности за играта ще научиш в групата Shred Togetherи в събитието във Facebook.

Ако пък ти е лежерно, виж нашите предложения за филми, на които да заспиш. 

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *