After Work Social Club пред олтара на любовта

Седмото парти за след работа на Go guide ни изпрати на седмото небе

0 коментара Сподели:

Стиляна Иванова

Кой да предположи, че като изградим олтар на After Work Social Club партито си, първите, които ще се венчаят в стил Лас Вегас за половинките си, ще бъдат наши колеги? Честито и следващия път да почерпите!

Честито и на всички останали, които празнуваха любовта, виното, коктейлите, любовта към виното и коктейлите, музиката, игрите.

Червената къща отвори портите си, за да се понесем в розово мъгла към селенията на Купидон и седмото небе, където всичко е възможно. Проверихме късмета си като завъртяхме колелото – да, за някои той се оказа това да почерпят приятелите си с шотове на бара, но както е казал въображаемият поет – който няма късмет в хазарта, ще има много късмет в любовта.

Седмото Go Guide After Work Social Club парти беше среща, на която слушахме аудиокниги и филми, благодарение на Storytel. Венчахме се, ако не пред олтара на Fashion Days за дълго бленуваната любов, то поне за танците и музиката, които карат кръвта да кипи. Love Passion коктейлите от Ballantine’s ни преследваха в цялото преживяване, което накрая завърши с Happy End.

 

А тук те разхождаме из квартал Лозенец.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *