Събития за след работа: 17 – 21 февруари

От Канада до Бар „Петък“

0 коментара Сподели:

Отваряме вратите за света на изкуството и разрешаваме ребусите по пътя на обърканата комуникация. Тази седмица следработните часове са ключът към мъдростта в живота и не пропускаме нито едно събитие, което може да ни отведе по близо до знанието и полезния опит.

Освен това се впускаме и в планинско приключение, което идва чак от Канада – за какво ти говорим, чети тук.

ИЗКУСТВОТО НА ПРОДУКЦИЯТА: ДИМИТЪР ГАНЧЕВ | 02
Понеделник, 19 часа, Koncept Space

Второто събитие от поредицата „Изкуството на продукцията“ е зад ъгъла и отваря вратите си за феновете на музиката и Димитър Ганчев – Майт в ролята на лектор. Майт е микс инженер и ДНК-то му е въплътено в творчеството и музиката на всички топ артисти и продуценти в България. Носител е на 2 награди за албум на годината, песен на годината на наградите на БГ Радио, а в момента се подвизава като резидент микс инжинер в Студио Диджитъл Плюс. Във впечатляващото му портфолио са имена като „Ъпсурт“, Белослава, Руши и много други. Димитър ще обърне специално внимание на миксинг инженеринга и етапите, през които минава едно парче, за да е съвършено завършено. Събитието е чудесно не само за феновете на музиката, а и за всички инструменталисти, вокалисти, практикуващи музиканти.

ОБЪРКАНА КОМУНИКАЦИЯ II: ПОСТРЕАЛИЗЪМ – ГЕОРГИ ЯНКОВ
Вторник, 18.30 часа, ONE Gallery

Във вторник официално се открива самостоятелната изложба „Объркана комуникация II: постреализъм“ на Георги Янков. Той е доказан майстор на плакатното изкуство и графичния дизайн. И този факт няма как да не дава трайни отражения върху всичко, което прави, включително и върху настоящата изложба, състояща се от картини в най-класическия смисъл. Характерно за Янков е да „кръстосва“ техниките и материалите и неслучайно имаше период, в който образността на неговите плакати идваше от фотографираната предметност на изградени от него сложни обекти и дори инсталации. На нас ни звучи доста интересно и любопитно, така че запазваме вторник вечер за ONE Gallery.

BANFF CENTRE MOUNTAIN FILM FESTIVAL WORLD TOUR '20 СОФИЯ
Сряда и четвъртък, Cinema City Bulgaria

Тази сряда и четвъртък за седма поредна година посрещаме канадския филмов фестивал Banff Mountain Film Festival. Той ще ни пренесе в света на дивата природа, приключенията, свободата. От провеждането му в градчето Банф, Канада, през ноември всяка година най-добрите и отличени филми тръгват на световна обиколка. Домакин на събитието отново ще бъде Cinema City Bulgaria, в което ни очакват две филмови вечери, изпълнени с истории от далечни земи, пътешествия, любимите аутдор спортове и тя – планината!

SEE IT BE IT TALKS: WOMEN & KNOWLEDGE
Четвъртък, 18:30 часа, Missia 23

Дойде време за първото издание на SEE IT BE IT Talks за 2020 г. В него ще си говорим с две жени със съвсем различен професионален и житейски път, но с общата мисия да споделят знанията си с околните. Евгения Сарафова е доктор по дистанционни изследвания на Земята и планетите, участник на различни обучения в Европейската космическа агенция, предприемач със собствен бизнес и съосновател на образователния startup Географ БГ. Покрай всичко това успява да стане майка и на две прекрасни деца. Биляна Савова е собственик и креативен директор на Plan2B Creative Studio и основател на фондация МС – МОГА САМ. Преди 11 години е диагностицирана с дегенеративното заболяване множествена склероза и така започва търсенето й на ново разбиране за тялото, ума и психиката. Какво имат да ни кажат, ще чуем с интерес в Missia 23.

ТЕАТЪР НА БАР СТОЛА В "ПЕТЪК" – "КРЕЙЗИ" – 20.02.2020
Четвъртък, 20 часа, ПЕТЪК

Този четвъртък те каним в бар ПЕТЪК за поредното културно и забавно събитие, специално за всички любители на театъра, баровете, вкусните питиета и още нещо… На гости ни бара ще са приятелите от ? Театър На Бар Стола ? в култов актьорски състав (Луиза Григорова, Севар Иванов, Силвия Петкова и Ивайло Захариев) и с нова вълнуваща пиеса с емблематичното име КРЕЙЗИ от Русана Волф.

Ето и 5 сериала, които да не пропускаме този месец

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *