Дай своя вот за Go Food&Drink Awards… и си спечели още награди

Спечели страхотни ваучери, като гласуваш за любимите си заведения на awards.goguide.bg

0 коментара Сподели:

Знаем, че щом четеш това, имаш поне едно любимо място в София. Сигурни сме и че със сигурност търсиш следващата звезда на кулинарния небосклон, която да изстреля усещането ти за вкус в друго измерение. Този месец по традиция ти представихме най-доброто от най-доброто на гастрономическата софийска карта.

Петите Go Guide Food&Drink Awards почти приключиха, но ти все още имаш своя шанс да отличиш любимците си в 16-те категории.

И защото искаме да даваме още повече щастие, сме приготвили страхотни награди за теб, теб и теб… и всеки, който гласува!

Тези награди и раздаването им нямаше да бъдат възможни без генералното спонсорство на Takeaway.com

Виж повече: Топ 3 места за паста в София

Подаръци ще има за всички от сърце… или поне за 80 (от вас)

Хедонисти сме си – никога не сме го отричали, никога не сме се бояли да го заявим смело пред света. Обожаваме да се наслаждаваме на магията на кулинарията и винаги споделяме любимите ни фуди спотове с теб. 80 от всички гласували ще имат възможността да се докоснат именно до еуфорията от добрия вкус. Ако гласуваш в наградите, може да си един от тези, които ще спечелят ваучер за 50 лева, с които да потопиш сетивата си в гастрономическата магия. 

Новите дрехи на царя (са на един ваучер разстояние)

Знаем, че вкусната награда от 50 лева е напълно достатъчна за всяко фуди, но кой би отказал нещо дори по-голямо? Един от всички гласували има възможността да спечели ваучер за 1000 лева от Fashion Days, с които ако не живота си, може да промени изцяло гардероба си и да се превърне във фешън иконата на всички времена. 

Нашата най-голяма награда са вашите гласове за най-добрите барове и ресторанти в София. За поредна година активността ви в това наистина важно за столичната кулинарна и парти карта е феноменална и ние няма как да сме по-благодарни. Ако все още не си се включил в гласуването обаче или се сещаш за твой приятел, който е пропуснал да даде своя вот, сега е последният ти шанс.

Направи го на awards.goguide.bg. И кой знае – колелото на късмета (и ваучерите) може да се усмихне именно на теб. 

А ти ще станеш "Гадже на годината" с тези идеи за подаръци за Св. Валентин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *