Неастрологичен хороскоп за месец февруари

Очаква ли ни месец на любов и на вино?

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Започва един от най-тежките месеци в годината. Такова нещо се случва веднъж на 4 години. Говоря за това, че февруари ще е 29 дни, но и, че започва месецът, през който обвързаните се борят с любовта и виното, а необвързаните се борят със себе си.

Вие сами решавате от коя страна на барикадата да застанете. 

Овен

Само защото е месецът на любовта и виното не значи, че вие трябва да се съобразявате с това. Особено, ако на вас ви се пие уиски и не ви е до любов, а до откровена зимна мизантропия. През първата половина на месеца особено уязвими ще са ушите и бедрата ви, за предпочитане е да избягвате ледените пързалки. За тези от вас, които тренират хокей е добре да починат известно време.

Виж повече: Ще станеш "Гадже на годината" с ето тези идеи за подарък за св. Валентин

Телец

Вас ви интересува само виното и това не можете да го отречете и най-заклетите любовчии телци. Нищо, важно е да бъдете себе си. А човек не може да бъде себе си без да залита по сезонните изкушения и ако не се отдаде на пороците си. 

Близнаци

В първите сцени на февруари сте прелъстени, а вторите сцени са с точки червени! Забранено ми е да разкривам детайли, а и, ако го направя има голям шанс да загубим част от непълнолетната аудитория, затова само предупреждавам.

Внимавайте с хора, които ви предлагат телата и душите си без в замяна да обещават обвързване! 

Рак

Ах, толкова сте близо до съвършенството. Пътят към него ви е дар от Бога. Сега обаче на пътят ви са застанали празници, сняг и вопли по несподелени любови. Препоръчвам почивка до 3 март включително.  

Лъв

Вие не търсите нито любов, нито вино. Те вас ви търсят, защото така се полага на царете. Там някъде между виното и любовта ще откриете себе си в песен на Веселин Маринов. Не издавам в коя, само подсказвам, че не е „Жълта рокля“.   

Дева

Няма значение, че е февруари, време е за пролетно почистване! Шегувам се, то може да почака поне до март, защото вие сте решили, че няма да бъдете пленници на обсесиите си. Можете да си го позволите, когато край вас има вино, а любовта е само на такси разстояние. 

Везни

Искаше ми се да пропусна точно вас през този месец, защото вие никога не сте се лишавали нито от вино, нито от любов. При такова щедро гуляйство се чувствам излишна и мога само да гледам отстрани с пура в ръка. 

Виж повече: Гласувай за любимите си заведения и спечели страхотни награди!

Скорпион

Страст на кристиали и то през февруари, само вие можете да си позволите. Вашият месец ще се запомни с навлизането ви в душевно състояние, в което виното и любовта са просто фон и отстъпват място на много по-приятни и далеч по-несериозни неща. Аз и вие си ги знаем 😉   

Стрелец

Стрелците вероятно се надяват на добър месец, защото са авери с онзи стрелец Купидон, но уви.

Както ще стане ясно и от любовния ми хороскоп, тази година Купидон е пиян и всичко ще опорочено и дори леко наужким…. съжалявам, че на вас се пада този малшанс.  

Козирог

Очертава се доста приличен месец като изкючим проблемите в работа, лоша спортна форма и малкото свободно време. Спокойно, нали знаете, че всичко, дори и най-лошото винаги е временно. Слънце ще има отново през април. 

Водолей

Вие ще грабите от живота и от месеца с пълни шепи, което е малко незаслужено предвид неизкупените ви грехове спрямо близките ви. Ще си затворя очите за миналите ви прегрешения този месец и ще ви оставя да вилнеете. 

Риби

Хора като вас, които имат проблеми, както с алкохола, така и с любовта ще се чувстват доста не на място през целия месец. След това има голяма вероятност тази тенденция да се прехвърли и в новата година, но нека не бързаме.

Има още време да изтече …

Ако искате да се направи референдум за определяне на победител между любовта и виното, споделете хороскопа с #искамвиноилюбовбезточка.

Кой е хроникьорът на нашето време?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *