5 събития за след работа: 13 – 17 август

Ако не си по морските ширини, имаме добри новини за теб и това е, че в София животът кипи с пълна сила

0 коментара Сподели:

Тази седмица сме ти подготвили абсолютно разнородни активности, от които да си харесаш поне няколко, а защо не и всички. От готини предложения за кино с ретро тематика до интересни лайфове и музикални вечери. Не сме забравили да ти добавим и нещо за ума, както и за естетическите сетива.

МЕЧТАТА НА НИКОЛАЙ
Вторник, 19 часа, Дом на киното

Сюжетът на филмовата лента ще те върне няколко десетилетия назад. За да усетиш вълнението и истинските трепети на времето, в което не всичко е било толкова достъпно и позволено. Именно тогава силата на една мечта е била водеща и даваща смисъл в живота на човек – точно като главния персонаж Николай. Историята е пресъздадена по красив и чаровен начин, който няма как да не те докосне, усмихне и мотивира вътрешния ти дух.

НАЧАЛОТО 1
Четвъртък, 19 часа, The Smarts

Представяме ти PRAKTIKA – две събития, които ще се осъществяват през седмицата. В първото ще видиш Йордан Жечев (творчески директор на guts&brains DDB) и Мартин Димитров (творчески директор на Nitram). Ще ти разкажат за „началото“ на своя професионален път, както и всякакви истории, които сме сигурни, че ще грабнат вниманието и любопитството ти. Всичко това в приятния двор на THE SMARTS, в компанията на няколко питиета за желаещите.

MILA ROBERT – ACOUSTIC LIVE
Петък, 20.30 часа, SOHO

SOHO е барчето с жива музика, което не веднъж ни е приютявало, а този път отиваме, за да чуем акустичния концерт на Мила Роберт. Ако още не си гледал някое от видеата ѝ в youtube, сега е моментът да си пуснеш едно и да разбереш защо ни е любопитно да чуем хипнотизиращия ѝ глас и на живо.

ROCK & INDIE PARTY
Вторник, 20.30 часа, Маймунарника

За рок и инди любителите, вместо да носиш колонката към парка, намерихме по-добра алтернатива. Маймунарника е най-добрият приятел на топлото време, канейки те на сенчестата си локация точно в сърцето на Борисовата градина. Вечерта е посветена на Queens of The Stone Age, Foo Fighters + The Strokes, Muse, Radiohead, Royal Blood, Eagles of Death Metal, Nirvana, Arctic Monkeys, A Perfect Circle, Nine Inch Nails и всички други любимци на едно място.

IN-BETWEEN
Сряда-неделя, 11:30 – 20:00 часа, Gallery 2.0

Едва ли има някой, който не е чул за магичните модели дрехи на Knapp. Ако се причисляваш към породата градски феи или просто обичаш красивите, нестандартни и уникални неща, заповядай в Gallery 2.0, за да си от първите, видели новата колекция на бранда. Ще включва пролетно-летни, есенни и адаптивни предложения, които може да приспособишза когато си решиш, а, разбира се, ще намериш и някои любими модели с редуцирани цени. 

Междувременно, виж какво се случва из любимите ни места в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *