Jameson представя: 3 филма, които те надъхват за Нова година

0 коментара Сподели:

В навечерието на Нова година равносметката идва под формата на кинолента, а ние притаяваме дъх заедно със секундната стрелка.

Тренираме за часа, в който се случват чудеса – с най-добрите филми, чието действие се развива в новогодишната нощ. Разбира се, вдигаме градуса с Jameson.

FOUR ROOMS (1995)

Четири истории се пресичат в холивудския хотел „Монсиньор“ и в новогодишната нощ. Тед е пиколо, който тъкмо започва работа там. Първо се озовава сред група вещици в младоженския апартамент. После доставя лед в грешната стая. Накрая се забърква и в облог с фатални последствия. А Тарантино има пръст във всичко това…

NEW YEAR’S EVE (2011)

Шайка екранни любимци се надпреварват с часовника и с любовта в Голямата ябълка в навечерието на новогодишната нощ. На 31.12.2012 г. трафикът от 500 хиляди души на ден се удвоява, а секундната стрелка препуска с ритъма на дузина нетърпеливи сърца. Отваряй шампанското, че не се издържа!

BOOGIE NIGHTS (1997)

Поставен на сцената на 70-те, филмът проследява емоционалния ролер коастер на хората от порно индустрията. На отблясъците на новогодишната нощ през 1979 г. една ера си отива. А трагедията, която се случва, сритва света по задника. И го кара да разбере, че 80-те няма да са разходка с лодка. Дори на Нова година, да.

А зимата е за двама…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *