В София през уикенда: 20 – 22 декември

Not another Xmass weekend

0 коментара Сподели:

Този уикенд ще дадем на душата, както си заслужава. От ликуид вибрации в петъчната вечер през съботно-неделни коктейли и шопинг та чак до неделното тихо време, което отделяме за себе си.

В София те очаква пълна програма удоволствия, които да споделим с всички преди да се потопим в коледната седмица, не ги изпускай.

 

Петъчна вечер, барът е Switch. За поредното издание на любимия Liquidizer, този път Xmass. Ще потанцуваме с LQ, Kickon и Crash зад пулта. И този път ще се радваме на допълнителни екстри като ефектно осветление, специални предложения от нашите приятели от Smirnoff и мнооооого качествен звук, от онзи, разбира се, в любимия ~174bpm ритъм!

 

Този уикенд се събираме в КЕВА заедно с най-любимите ни артисти и брандове, да изберем подаръци, да видим 100 познати и да изпием по един коктейл. Принтове на Jojo Georgiev и Plik, дрехи от Noks, Square, Frea, Nelepa 2020 и още много те очакват в уютната къща.

 

Този път ще се радваме на допълнителни екстри като ефектно осветление, специални предложения от нашите приятели от Smirnoff и мнооооого качествен звук, от онзи, разбира се, в любимия ~174bpm ритъм. Приятелите от Soho ни канят на лежерен неделен следобед, преливащ в ранна вечер с музика за душата, идващa от дивана изпод вещите ръце на DJ-те dtk, Raine, Pierre и Ivo Graves. Третото издание на небрежните музикални случвания сред уюта на SOHO – SoSESSIONS е в чест на 33тата годишнина, в която навлезе resident DJ-я на зелената къща – DTK a.k.a DarkTechnik, така че шотовете са от него. Формата на събитието е музиката да бъде пускана от поседнали DJ на диван – ей така, за още повече уют. А ти буквално може да се настаниш до тях, защото нещата в зелената къща на SOHO се случват като вкъщи.

 
 

В късните неделни часове отдаваме малко време на себе си. Потапяме се в удоволствие и си подаряваме няколко осъзнати мига преди да изпратим 2019 година. Специалният уъркшоп с Вио, „Дълбоки намерения“ ще бъде един по-различен клас. В него ще се обърнем към основните принципи на йога, в които се крият дълбоки, но и практични съвети за спокоен, уравновесен и щастлив живот. Ще се запознаем с първите стъпки в йогийската философия, в които се крие както много мъдрост, така и простота, в която съвсем лесно можем да се потопим и да практикуваме с лекота и разбиране, не само на постелката, но и в ежедневието си. Тези йога принципи, засягащи отношението ни към света, близките и самите себе си, могат да бъдат устойчива основа, над която да изградим всички нови намерения и желания за бъдещето си.

 

Завършваме уикенда с филм посветен на любимата планина, сърцето на София – Витоша. С много внимание  и любов, филмът засяга проблема за състоянието и затруднения достъп до планината, след спирането на добре познатия ни лифт: "Бай Кръстьо". Всичко започва с есенните дни на 2019 г. и група младежи, които честват една година, откакто Витоша е недостъпна за колоездачи. В търсене на изгубената за тях Витоша, реализират (почти)* проекта – „Изгубената Витоша“ – филм с участието на братята Стоян и Yavor Peychinov-и и техния приятел Joan Neychev, режисиран и заснет от Nikola Bagarov, по-известен ни със зимния късометражен документален филм "Perception Of Freedom". След прожекцията пък Animal Fellas ще се погрижат за музиката и настроението ни.

А какво ще има за хапване и пийване виж тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *