Спаси коледна елха, създай цяла гора

За Коледа с WWF си пожелаваме още повече истински гори

0 коментара Сподели:

Аромат на зима и уют се носи от новата елхичка, която току-що донесе у дома. Но и тя ще си замине точно като миналогодишната, нали? Отсечена просто ей така, за да ти е хубаво на теб. За да е истински щастлива Коледата ни, обаче е нужна много повече от една елха.

Това ни казва и кампанията на нашите добри приятели от природозащитната организация WWF. 

"За моята Коледа е нужна повече от една елха" е инициативата, в която си обещаваме да се включим не само тази, но и следващата година. След като животните в горите безмълвно ни молят да запазим дома им, а именно горите, вече осъзнаваме, че е време да се вслушаме в тихото им отчаяние, защото то засяга както тях, така и нас. В момента доброволците на WWF полагат основите на нова гора на брега на Марица, но създаването ѝ е изключително сложен процес, който ще отнеме години. Те обаче знаят от какво се нуждаят младите дръвчета, а ние сме готови да помогнем. 

Ежедневната грижа за тях е удоволствие за доброволците, но за да продължат да го правят, имат нужда от нашата помощ.

За да създадем нова гора заедно с тях, можем да го направим с SMS абонамент с текст DMS GORA на 17777 (за всички мобилни оператори), а месечното дарение е само 5 лв. Нека подарим Коледа и на себе си, и на цяла една нова гора. Научи повече, като последваш линка, а междувременно:

Спаси коледна елха, спаси родната гора, а защо не и цялата планета? 

10 неща, които не трябва да правиш в "Люлин"

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *