Най-очакваното завръщане: Rick and Morty, сезон 4

С какво ще зарадва феновете новият сезон на анимационния сериал

0 коментара Сподели:

След две години пауза Rick and Morty се завръщат в по-добра форма от всякога. Още от първия епизод Edge of Tomorty: Rick Die Rickpeat шоуто прави уникален ресет в историята и се започва едно препускане из изтрещели планети – точно такова, на каквото всички фенове са се надявали. Явно чакането си е струвало.

За да избегнем спойлери, ще спрем с коментара на новия сезон дотук – повече детайли можете да откриете във видеото на Тео Чепилов и Иван Стоичков.

Забавянето на новия сезон беше причинено от проблеми при преговорите, каквото и да значи това. Rick and Morty се доказа като шоуто с най-верни и най-крайни фенове. Всички помним как, когато миналия сезон пуснаха отново сечуански сос като промоция на сериала, заведенията за бързо хранене бяха буквално залети от тълпи, скандиращи „Искаме сос!“. Нещо подобно се случваше във форумите през месеците на изчакване. Иначе списъкът с гостите в епизодите е повече от впечатляващ: Сам Нийл като лидер на Моногатрон, Катлийн Търнър като негова кралица, Тайка Уайтити като стажант на Рик, Джъстин Терукс като криминален мастърмайнд и Илон Мъск като… Илон Мъск.

Дан Хармън обеща, че ще направи най-зрелия си сезон дотук, на вас оставяме да прецените доколко се е получило. 

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *