Неастрологичен хороскоп за месец декември

маг Жаклина с хороскопа за месеца, който започва с началото на лятото... или поне започва в Австралия

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина

с порция от хороскопа за месеца, който започва с началото на лятото… в Австралия и завършва с края на противоречивата, но справедлива 2019 г. 

Овен

Не виждам поводи за притеснение. При вас годината така или иначе не беше натоварена с очаквания, можете спокойно да се насладите на края й без излишни драми. Погледът напред към 2020 г. и само позитивни мисли!  

Виж повече: Шоколад и вино: как Деси направи шоколадови бижута?

Телец

Хората като вас, които чакат декември само за да им тече слюнката по вино с канела, брецели от немския коледен базар, пълнени чушки с боб, зелеви сарми и баница с късмети, заслужават… само най-хубавите коледни подаръци и много, ама много здраве!  

Близнаци

Не се разкъсвайте между коледните и новогодишните купони. Няма как да угодите на всички. Изберете най-добрата оферта и се посветете изцяло на нея. Не е зле да използвате тази тема и в личния си живот и да използвате края на годината, за да се задомите качествено. 

Рак

Цяла година сновете напред-назад, назад-напред и нагоре-надолу. Декември е моментът да прекарате повече време със семейството си. За целта си избийте от главата да ходите на купон по случай 8 декември в Банско.  

Лъв

Началото на месеца обещава да е изпъстрено с трудности, но в края ще получите облекчение под формата на смирение и топъл домашен уют. Какво по-хубаво?

На вас също препоръчвам да не посещавате купон по случай 8 декември. Твърде стари сме за тези неща…

Дева

Предстои ви много тежък месец, и то главно сами ще си го направите такъв. Още от 1 декември по гръбнака ви ще си прокара път едно желание за анализ на последните 12 месеца, което се очаква да приключи с много грозно напиване навръх Нова година. Искате ли всичко това? Разбира се, че го искате, затова и сте толкова чаровни! 

Везни

Декември за вас ще премине в полутрезво състояние, защото ще се отдадете на празнуване на успехите, които пожънахте през 2019 г. Не са много, но важното е да бъдат полети. А ако вие сами не ги полеете, кой друг ще го направи?!

Скорпион

От толкова празници на Скорпионите няма да им остане време за секс, което е един своеобразен обрат в хороскопите. Може би звездите са полудели? А може би просто не им се прави секс на пълен стомах… 

Виж повече: Как да се погрижим за косата си при смяната на сезоните? 

Стрелец

Идват студентски празник, рождени дни, имени дни, Нова година, стара година… Много тежък месец се задава. Имате нужда от помощ. Намерете си приятелче с високо морални устои и слаб интерес към алкохола и банкетите. Само неговата будна съвест ще ви измъкне навреме, преди ситуацията да е станала грозна. 

Козирог

Този месец ви очаква да достигнете съвсем сами до трансцедентално проникновение по отношение на годишните равносметки и коледните празници. Проникновението върви в комплект с нови накладки и хавлия за баня.    

Водолей

Мисля, че 2019 г. не беше докрай щедра към вас.

Декември обаче ще бъде, обещавам, а когато маг Жаклина обещае нещо, то обикновено има 5,5% шанс да се сбъдне, което не е лоша статистика в сравнение с брутния вътрешен продукт и външния дълг на страната. Дайте шанс на декември, а ако се окаже, че ви лъжа, обещавам да ви върна парите! Няма как да сте на загуба при такъв облог… 

Риби

Замалко да ви пропусна. Време е да се разделите с ненужното от 2019 и да посрещнете изобилието, което носи 2020. Вие си падате малко по търсенето на вселенски знаци и съм сигурна, че още отсега подлагате на продължителен анализ 20 и 20. Имате цял месец да стигнете до отговор (което няма да направите, разбира се), използвайте го! 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако имате нужда от нестандартни новогодишни картички с актова фотография, поднесена с вкус, потърсете ме в работилницата на маг Жаклина на Витошка. 

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *