В София през уикенда: 22 – 24 ноември

Надникваме в изгубения свят

0 коментара Сподели:

Този уикенд сме elegantly wasted по повод десетия рожден ден на студиото. Освен това няма да пропуснем да отбележим присъствие и на още няколко знаменити клубни локации за града. Очакват те мега готини партита и музикални приключения из дебрите на мистичните звуци.

Неделята ще завършим в същия стил, но с много релакс и време, посветено на себе си, виж къде.

 
 

Този петък сме в студиото, и то по юбилеен повод. Празнуваме десет години от пътешествието Elegantly Wasted. Алтернативната ни реалност, в която времето не съществува, всичко е тук и сега, всички са усмихнати, безгрижни, сияещи. С големи благодарности към екипа и всички участващи в историята на  мястото – палитра от емоции, безброй спомени, лица, усмивки. Зад пулта ще се съберат не един и двама любими DJ-и – Jane Fitz, Natalie, Green Peas, Bosha, Mattia Lapucci, Garo, Laylla Dane, Laura Garrido, Stefan Alexandrov, Dj No Party, Stephan Panev, Mario Milev, Lilian Stark, Snezhana, а нашето присъствие е задължително.

Виж повече: Най-нелепите въпроси, които можеш да зададеш на диджея 

 

Отново в петъчната вечер се отбиваме и в Koncept Space, където ни очаква второто им включване за този сезон с източноевропейски дебют за Mozhgan и първото есенно участие на Snezhana. Ако имаш афинитет към EBM, електро и уейв звученето – тази вечер е определено за теб. Mozhgan пък идва директно от Сан Франциско, за да те раздвижи в петъчната вечер.

МУЛТИ КУЛТИ КИТЧЪН: БАНАТСКИ БЪЛГАРИ
Събота, 16 часа, +това

Искате ли да разберете как се съчетават цвят от унгарска страст, щипка румънско минало и малко сръбско звучене в изкусните ръце на банатските българи в България? Една от най-малко познатите общности всъщност има много какво да покаже, а ако ти е интересно да опиташ и от кухнята им, това събитие е за теб. Освен това ще можеш да се потопиш в магията на пъстрите танци и ритми – обещаваме, че сетивата ти няма да останат разочаровани.

 

Switch The Seasons за всички снежни ентусиасти, че и не само. Сменихме часовниците, пуснаха парното… време е и ние да превключим. „Суичваме“ гледката, завъртаме екипировката и отваряме място за нови сезони и приключения. В събота ще бъдат придружени от Timewarp inc. (Angelos Stoumpos) – DJ, продуцент, "ремиксър", „саунд“ инженер, лидер, композитор на пет-членната музикална група (Timewarp Inc.) и собственик на 2 лейбъла – Timewarp Music и Kraak Records.

 

Надникваме в отдел „Изгубени вещи“ на City Stage, където пренебрегваните и забравени мелодии се превръщат в нови, вълнуващи произведения. Каним те на една ударна музикална вечер с DJ Vadim, номиниран за „Грами” за работата си със 7 Notas 7 Colores, както и за награда Sony за своето радиопредаване Around the World in 8 Relays. В компанията на Oratnitza и Стефан Игрибозов ще ни отключат тайните звуци, нужни на душите ни да затанцуват.

Виж повече: Току-що открихме: 10 чифта обувки, които искаме да имаме

 

Любимата йога и любимата музика – с други думи казано, Ин йога и звуколечение. Нели Насева, съосновател на студията Yoga Vibe Sofia и Bunyverse те очакват за една по-различна неделна вечер. По време на практиката Buny ще използва силно застъпения в йога обществото на запад hand drum – инструмент, чрез който се постига състояние на медитация и дълбока релаксация. Чрез вибрациите от хенгдръм ще се активира естествената способност на тялото да се лекува. Ще се премахне всяка болка, всеки дискомфорт, ще се изчисти както тялото, така и душата от всичко негативно, от всеки блокаж – физически и енергиен. А чрез дълги задържания в асаните ще рехидратираме съединителната тъкан, за да се чувстваме гъвкави и млади. Перфектният завършек на уикенда.

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *