Върджил Абло х ИКЕА – колекцията, която ще поискаш

IKEA® c/o Virgil AblohTM

0 коментара Сподели:

Върджил Абло ни застигна със зашеметяваща скорост.

Творческият директор на мъжката линия на Louis Vuitton и човекът зад лейбла Off-White е в дъното на чисто новата капсулна колекция на IKEA „MARKERAD“.

Колаборацията се състои от 15 супер важни артикула, които са готови да развълнуват ежедневната ни рутина с неочаквано добри функции и очаквано добър дизайн. Ако успееш да се вредиш за някои от тях, задължително се похвали…

Още миналата година, когато беше обявена колаборацията IKEA x Virgil Abloh, колекцията привлече вълна от нетърпеливи почитатели. От 1 ноември тя вече е факт, както и дозата премерена провокация, идваща от артикулите. Абло минава през комерсиалния връх, слага го в торба от IКЕА и полита към върха на килимче – касова бележка. Ако трябва да сме съвсем сериозни, в колекцията дори обикновената пазарска чанта е направена така, че да изглежда добре в контекста на изкуството.

Може на пръв поглед да е като обикновена кафява хартиена торба, но гарантирано, това е един от най-желаните артикули от превърналата се за кратко култова колекция. Не си и бяхме помислили, че в нас ще се породи желание за килим, приличащ на касова бележка на пода в хола, но ето, той е вече съвсем реална потребност, наред с останалите – за страхотни бетоново сиви чаршафи, загадъчната усмивка на Мона Лиза, „временния“ часовник и за нещо съвсем необяснимо – за клин под крака на стола. Повечето от нас, живеещи в градска среда, сме се приспособили към живот в малки пространства и за нас е важно те да са многофункционални, адаптивни, спокойни и преди всичко отличителни.

В този ред на мисли MARKERAD е колекция, която носи усещането за висша мода у дома, без цената ѝ да удря тавана на възможностите ни.

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *