Ново инстаграм място в града: природата в графит

Къде открихме новото си инстаграм място в столицата?

0 коментара Сподели:

София, наша малка вселена, наше голямо вдъхновение. Изкуство дебне от всичките страни на столицата и всеки ден, без да се замисляме, отново и отново се потапяме в енигмата, която е тя. Понякога обаче ни се струва, че любимият ни град се е превърнал в абсолютна бетонна джунгла, и ни се случва да искаме да избягаме от нея. Затова често я търсим именно изрисувана по сградите и като истински ърбън хора я снимаме за инстаграм.

Ето коя е последната ни инста находка: 

"Природата ви очаква!" е името на най-новия цветен графит в сърцето на София. Впечатляваща природна картина оживя върху фасадата на софийска гимназия. Основната ѝ цел е да мотивира не само младите хора, но и всички останали градски жители да прекарат повече време сред природата. А инициативата поставиха едни от най-добрите приятели на всеки ърбън номад – Fjällräven. 

Спота открихме върху Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн, а това градско произведение на изкуството е видимо и достъпно от бул. "България".

Гледка към полите на планината през отиващото си лято – това виждаме върху впечатляващия графит. В картината е скрита и една симпатична червена лисичка, напомняща тази от логото на Fjällräven върху култовите ранички Kånken. От самото си създаване Fjällräven си поставя за мисия да вдъхновява хората да прекарват време на открито, да не остават затворени в града. Компанията подкрепя и отговорното отношение към природата чрез редица инициативи, една от които е стартираната тази година Arctic Fox Initiative.

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *