В София през уикенда: 08 – 10 ноември

Бъди на върха на сладоледа

0 коментара Сподели:

Този уикенд ключовата дума е Мелба. Забъркваме я още от петък с изненадващ музикален подарък и продължаваме със същите високи темпове на приятните емоции чак до неделя. Три жени – фурии в живота, идват, за да ни облекат с най-яките си модни находки, а ние ги обличаме на първия фестивал за деца и пораснали такива на приятелите ни от Къщичка.

Къде ще се случва всичко това, прочети тук.

 

Всички доволно си спомняме миналогодишния рожден ден на NEXT-DC, на който музикално ни изненадаха с присъствието на Still Corners. Тази година, за деветия си празник, отново са ни замислили нещо вълнуващо в лицето на Opal Sunn – live-performance дуото с японски корени, достигнали до дълбините на световната електронна сцена. Траковете на дуото са съвкупност от студийни импровизации и игра с нетипичен за електронната сцена подход към музиката. С една дума – партито отново ще бъде гранде.

Виж повече: 10 неща, които не трябва да правиш в Люлин 

 

Директно от Ибиса – Радостина в компанията на небезизвестната ни любимка Божана и Ренета, която е повелителката на винтидж манията FREA.BG, ще разхвърлят ценни модни находки, до които можеш да се добереш и ти. Запази уикенда за ул. "Ангел Кънчев" 10 и много луди дрехи, чанти, обувки, шапки и ексцентрични УЛАЛА придобивки, както и скандално яките неща на сестрите от Pinky Fashion.

 

Този уикенд посрещаме второто издание на Melba Design Festival. Фестивалът успешно съчетава различните сфери на дизайна, като в еднодневния симпозиум в събота ще наблюдаваме своеобразна изложба-ревю на българския дизайн, филмова програма в компанията на любопитни творчески активности. Фестивалът има за цел да запали искрата на знанието, въображението и добрите дела, ела да подкрепим мисията му.

 

В събота те очаква първото събитие на приятелите ни от “Къщичка” – Детския фестивал за двигателна култура, изкуства и практики за живот с нулев отпадък. Фестивалът ще събере на едно място професионалисти в различни сфери, родители, деца и приятели и заедно ще създадем един незабравим празник на движението, новите знания, креативни приключения, весели музикални моменти, кулинарни шедьоври и съвети и практики за живот с нулев отпадък. Погледни подробната му програма на страницата на събитието във Fаcebook и не се колебай да наминеш, ние ще сме там.

 

За екипа на TABA Record Store е огромно щастие и радост да сподели момента на откриване и материализирането на дългоочаквания магазин, в който свободно да концентрират и да споделят с нас  преживяването от слушането на винили. Локацията ни е добре позната – ще си правят компания с Triphouse Graffiti. Всики други изненади ще видиш на откриването в събота.

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *