Пет сериала, които да не пропускаме през ноември

15 години след края на „Приятели“ Дженифър Анистън отново на екран

0 коментара Сподели:

Кое е най-досадното нещо, което може да ви се случи, когато се приготвите с чаша вино за дълга нощ, започваща още от пет следобед, на гледане на филми и забавление в собствената си компания? Колебанието… съмнението “дали ще си пусна правилния сериал, който да ме зариби за цяла вечер?“ С каквито и вътрешни дилеми да се борите, ние сме тук, за да ви помогнем в тази битка. Ако имате нужда от помощ в по-бързото взимане на решение, не се терзайте повече.

Ето и нашите предложения за най-доброто, което ни очаква през по-мрачния и тъмен ноември!

The Morning Show

За първи път след края на „Приятели“ през 2004 година любимата ни Дженифър Анистън се завръща на телевизионен екран, макар и с малкоooo по-драматична роля. Поредицата „Сутрешно шоу“, в която Анистън ще си партнира с Рийз Уидърспун, ще се върти около нюйоркско сутрешно шоу. Сценарият е поверен на продуцента на „Къща от карти“ Джей Карсън. Сериалът е разказван от перспективата на две жени, опитващи се да оцелеят в жестоката надпревара за място в прайм тайма, като в същото време трябва да се справят и с личните си драми. Първият епизод започва с кризисен момент, в който е изпаднал екипът на сутрешното шоу заради разразил се огромен секс скандал. Алекс Леви (Дженифър Анистън) е водеща от години на The Morning Show, популярна новинарска програма, която има изключително добър рейтинг. Но след като ко-водещият на Леви Мич Кеслер е обвинен в сексуална гавра и уволнен, всичко това заплашва да се разпадне. Алекс се бори да запази мястото си срещу по-младата си конкурентка Брадли Джексън (Рийз Уидърспун), обещаващ и много харесван журналист, която иска да е водеща на сутрешния блок. 

Виж повече: Гласувай за любимите си филми и сериали и спечели нов телевизор

The War of the Worlds

Осемдесет години минаха от онзи паметен ден, в който радио излъчването на „Война на световете“ причини историческа масова психоза сред британците, които повярваха, че светът наистина, ама наистина свършва, и паникьосани се разтичаха по улиците в търсене на спасение. Сега Би Би Си ще предложи чисто нова адаптация на популярната сай-фай новела. Действието се развива в Англия по време на Едуардианската епоха. Романът на Хърбърт Уелс описва нашествието на Земята на извънземни от Марс, използващи лазер/мазер-подобни топлинни лъчи, химически оръжия и механични трикраки бойни машини (триподи), предтечи на танка. Инвазията е проследена чрез последствията, които тя има върху няколко определени персонажи, включително двойката Джордж и Ейми, които се опитват напук на общественото мнение да започнат съвместен живот. Рупърт Грейвс е Фредерик, по-големият брат на Джордж, а Робърт Карлайл е в ролята на Огилви, астронавт и учен. 

See

С действие, развиващо се 600 години напред в бъдещето, сериалът See разказва за апокалиптично бъдеще, в което вирус е на прага да унищожи напълно човечеството. Малкото оцелели хора са напълно слепи. Остатъкът от човечеството се опитва да се адаптира към новия начин на живот, защото от цивилизацията, такава, каквото я познаваме, няма и следа. Джейсън Момоа, когото феновете на „Игра на тронове“ добре помнят, е в ролята на племенния вожд Баба Вос, баща на близнаци, които изненадващо се оказва, че може да виждат. Но това е дар… или проклятие? Баба Вос трябва да защити племето си, след като мощна и зла Кралица вярва, че виждащите деца са зло и трябва да бъдат убити. В екипа на сериала и сред актьорите има хора, които наистина не виждат или са с намалено зрение, което добавя автентичност към тази концептуална драма.

Виж повече: GO Guest: Звезделина от Mint Stories за модата и Карл Лагерфелд

Back to Life 

Черна комедия, първоначално излъчвана в ефира на Би Би Си, която разказва за бивша затворничка, опитваща се да се адаптира към нормалния живот след близо 20 години зад решетките. Мири Матерсън се връща у дома след 18 години, оказвайки се в един „друг затвор“ – малко, консервативно крайбрежно градче. Мири се опитва да възстанови стари взаимоотношения, да създаде нови, да си намери работа и да свикне с живота отвън, отчаяно надявайки се светът да забрави за зловещото престъпление, заради което се е оказала в зандана.

Виж повече: Най-гледаните филми в България до този момент

The Preppy Murder: Death in Central Park 

Преди О. Дж. Симпсън и неговият случай да привлекат общественото внимание, случаят на Робърт Чамбърси и Дженифър Левайн завзема водещите заглавия. Той е дете от заможно семейство, пример за привилегиите, които получават „белите“ хора, а тя е тийнейджър, убита жестоко в Сентрал Парк през 1986 година. Той се опитва да пробута версията, че е починала след желан от нея „груб секс“. Съдията не вярва на това твърдение и съдебното дело предизвиква дебат в обществото за разделението бедни/богати и мъже/жени в Америка. Сериите, които са с документален характер, покриват подробностите за цялата афера – от първоначално представените доказателства до последствията на делото за развитието на цялото общество.

Избери тренди визия като за моден диктатор.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *