Неастрологичен хороскоп за месец ноември

Точно преди идването на ноември, всички се маскират...

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа за месеца, който започва с нощта на Вси светии.

Всички се маскират на нещо, а маг Жаклина просто слага очила, за да не й се подиграват…

Овен

Месецът ще бъде умерено депресиращ по няколко причини, но вие не му се давайте. Най-накрая характерът ви да е от полза. Обърнете внимание и на здравето си. За предпочитане физическото, защото психическото е ясно, че при никого не е цветущо. Отидете на офталмолог и си направете профилактични кръвни изследвания. Колкото до Хелоуин, за всички е ясно, че както и да ви кажа да се маскирате, ще направите точно обратното, затова нека си спестим взаимното неудобство. 

Телец

1 ноември е Международен ден на веганството. По принцип този празник е повод за агресия и много кръвопролития, но вие можете и да го използвате по предназначение. Хапнете чиа, киноа, боб и леща с домашна лимонада и разпространете мира по земята до самия край на ноември. За Вси светии се маскирайте като хотдог и чакайте някой да ви изяде. 

Виж повече: Маскирай се тренди всеки ден, а не само по Хелоуин 

Близнаци

Мъжете призовавам да си пуснат мустак, жените, ако имат смелост – също. Ако нямат, могат да пускат… по-често. Никой няма да ви се обиди, нито да ви помисли за лесни, ако обявите вход свободен за един месец. Приемете го като една закъсняла пролет през ноември. Отидете с два костюма – единия на Батман, а другия резервен. 

Рак

През този месец избягвайте всички събития, в които има масово струпване на хора, с изключение на оргиите. За последното съм напълно сериозна. Годината почти изтече, няма вече за кога да отлагате сбъдването на мечтата ви за участие в оргия.

За дамите съветът е в нея да участва и друга дама, а за господата да стоят далеч от другия мъж в нея.

Вяра никому! Междувременно използвайте хайпа и за Хелоуин се маскирайте като Жокера.  

Лъв

На 3 ноември католическата църква празнува Деня на Свети Хуберт, който е покровител на ловците. С това искам да ви кажа, че сезонът е открит и бракониерството  вече е законно. Месецът обещава да е много любопитен откъм преживявания. Ще има всичко. От глоби на синя зона до обаждане в нетрезво състояние в ефира на DSTV и поздрав към старо гадже от ученическите години. На празника сложете костюм на някой световен лидер – Тръмп, Волен Сидеров или Венета Райкова.

Дева

Подредете мислите си, това го можете. Концентрирайте се и през ноември свършете някои от нещата, които през декември ще ви натоварят. Това, разбира се, са късане с гадже и ранни покупки на коледни подаръци. Ако скъсате с гаджето, преди да ходите за подаръци, ще спестите доста пари. Затова ви съветвам да подходите стратегически към неловката ситуация. През втората половина на месеца ще получите обаждане със снимка от поздрав към вас по DSTV… Като кого ще се маскирате, е без значение, стига костюмът да е дезинфекциран. 

Везни

Този Хелоуин се маскирайте като лица от телевизията. Само давам идеи – Миглена Ангелова, Явор Дачков, Юксел Кадриев. Посветете този месец на една ранна равносметка. Нека приоритетите ви са очаквания, стремежи, копнежи и разбира се, бъдете честни пред себе си и потърсете причините защо всички те са провалени, напълно загубени или безвъзвратно погребани. Направете си и план как през новата година всичко да бъде по-различно. Знам, че липсва лъчът светлина, но звездите понякога са големи боклуци! 

Скорпион

Започва периодът с рождените дни на Скорпионите. Вашият ноември се очертава да бъде комбинация от тиха музика и малък Джеймисън и леле кво стана, копеле, кво стана! Аз не виждам проблем, щом всички са доволни, заплатата не е изцяло похарчена  и на всичкото отгоре сте напред и с подаръци за рождения ви ден. Нека епичният ноември започне сега!  Пред да настъпи той, се маскирайте като расист за Хелоуин. Това е единственият начин да блеснете по чуждите информационни агенции. 

Виж повече: 5 хорър филма със смисъл, които да гледаш около Хелоуин 

Стрелец

За Хелоуин си останете вкъщи, иначе ще съжалявате! За сметка на това пък този месец ще бъде вашият! Излъжете календарите и туроператорите и си направете една новогодишна 3-дневна почивка по-рано от предвиденото и 3 пъти по-евтино, разбира се! Дестинациите нека бъдат по ваш избор, но все пак очаквам да сте по-оригинални и да избягвате комерсиалните Банско, Велинград и отидете в Хисаря, Тръстеник и Симитли. 

Козирог

Маскирайте се като влечуги, рептили или някакви други илюмЕнати.

В началото си месецът ще бъде напрегнат, в средата си нетърпим, а в самия край чудодейно събитие ще промени хода на събитията и за отрицателно време ще ви се прииска да запеете като дамски персонаж в „Дисни“ анимация. Причината е в силен циклон, който ще определя времето по нашите земи, а времето в душата ви ще го определя Марс, чиято трета луна е с изкривена орбита и ще ви създава грижи като хрема и ниски сводове на стъпалата. Решенията са пред вас: стелки и капки!  

Водолей

Вие имате афинитет към изкуството, а на 3 ноември се чества Денят на българския художник. Посетете някоя галерия, дайте шанс на някой млад артист. Когато се наситите да ги гледате, ги целунете и си отидете, както се казва в едно класическо стихотворение. Не е нужно обаче месецът ви да започва с драма и да завършва с трагична нотка. Позитивното винаги е на крачка разстояние. В този ред на мисли сложете един гъст, тъмен мустак и като ви питат, кажете, че сте се маскирали като средиземноморски артист в разгара на първата си житейска и творческа криза. Спестява време и въпроси. 

Риби

Силно депресивните Риби винаги трудно преживяват ноември. Съветвам ви да се влюбите набързо в началото му, така ще ви е по-лесно да изкарате следващите 4 седмици. След това, ако ви е писано, може и да останете заедно, ако пък не, то поне винаги ще имате ноември 2019… Не ви остава нищо друго, освен да се маскирате на клоуни и да се молите да не ви избият нервите и да почнете да гърмите по де що има живо. 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, потърсете ме на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако имате нужда от костюми за Хелоуин, знам едно място, но са втора ръка!

GO Guest: Звезделина от Mint Stories за модата и Карл Лагерфелд

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *