Перфектното парти = перфектното селфи?

Изпращаме залеза и посрещаме есента със свежо парти и още поводи за селфита

0 коментара Сподели:

Октомври е онова време от годината, в която всичко се свива вътре в себе си, затваря се и изпада в тиха меланхолия. Ние обаче казваме "не" на лошото време и лошото настроение и продължаваме да ходим със слънце в душите си. Широките ни усмивки са заразни и затова сме решени да предадем малко от безкрайното ни лято и на теб още в началото на месеца.

Ето и коя е нашата следваща парти спирка, на която ще си направим и перфектното селфи.

Седми епизод от най-вълнуващите купони по залез-слънце предстои в първата седмица от месеца – SUNSET PARTY Vol. 7. Перфектното парти за закриване на летния сезон и откриване на златната есен ни очаква на 3 октомври, четвъртък, от 17:00 до 20:00 ч., за да се подготвим за поредния стихиен петък.

Темата на купона е The Perfect Selfie, а ние сме убедени, че ти ще успееш да го направиш. И най-якото – ще имаш подкрепление в тази тежка задача. 

ГОТНИ СЕЛФИ ИНСТАЛАЦИИ

Ще можеш да си направиш супер яки снимки в селфи корнерите на партито. Затова събери всички приятели и дружно запазете датата. Не е за пропускане!

ФЛЕЪР ШОУ

Ще ни посрещнат с welcome drinks. Замесени са Хайнекен и Angels Estate, а лицата зад бара освен, че ще наливат в чашата ти докато утолят жаждата, ще показват и различни трикове. 

МУЗИКА И ЯКО НАСТРОЕНИЕ 

За тях основен заподозрян е Dj Dian Solo, а от нас се иска само да донесем най-яките си усмивки и удобни обувки за танцуване. Лятото беше мега яко, нека го изпратим подобаващо! 

ФОТОИЗЛОЖБА

За да докоснат всичките ти сетива, ще представим и фотоизложба, но няма да издаваме повече!  

Всичко това ни чака на 3 октомври в сърцето на София в UniCredit Studio и именно UniCredit Bulbank са организатори на тази вълнуваща фиеста.

Входът към страната на парти чудесата е свободен за всички. Затова нямаме търпение заедно да изпратим официално летния сезон с перфектното селфи от перфектното парти.

И защото вече си в столицата, виж какво не трябва никога да правиш в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *