Раници нова порода

Те са тренди, леки и не натоварват живота ни излишно

0 коментара Сподели:

Те са тренди, леки и не натоварват живота ни излишно. Имат собствени мускули, сливат се с градските прерии като хамелеони и често побират целия ни лайфстайл. Толкова са компактни, че дори да сложиш лаптоп, книги и обяда си, пак ще остане място за още… Градските черупки са неразривна част от аутфита ни и това е още една причина да ги носим с удоволствие. Особено когато лично сме избрали най-добрите.

Eastpak 

От американската армия през училищния фронт до полето на градските предизвикателства – Eastpak винаги са зад гърба ни. Сега люби­мият бранд ни изненадва с нова колекция от свежи раници, пътни чанти и аксесоари, вдъхновени от поп арта, творбите на Анди Уорхол и небезизвестните му Colored Campbell‘s Soup Can (1965). А гаранцията е 30-годишна! 

District

Ако и ти се припознаваш в образа на градски номад, то знаеш, че за да оцелееш в гигантската ърбън джунгла, трябва някой да ти пази гърба. Независимо дали се готвиш за спортни подвизи с Nike и Adidas, търсиш ново градско приключение с Dakine, или искаш да хипстърееш на воля с Kånken – District удрят по едно рамо за всяко твое желание. И не се притеснявай – в раничките има място и за най-смелите ти мечти! 

Fashion Days

Цветни и компактни, те приличат на градски колибрита. И тъкмо разнообразие е онова, от което имаме нужда във все по-динамичното ни ежедневие. Откриваме го сред колекциите във Fashion Days. Тези бебчета събират лаптоп, погледите на другите по време на парти и спокойствието ни, когато правим малките си бягства в планината. Пазаруваме лесно и навсякъде чрез приложението, а доставката е бърза!

А ние покоряваме модните върхове със земни тонове

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *