Когато нощта е на твоя страна

Нощните смени не са за подценяване, а нощта понякога поднася редица плюсове в работна среда

0 коментара Сподели:

Знаем, че когато ти заговорим за нощните часове единственото, което си представяш са луди партита и възможност да си причиниш неща, които не си подозирал, че човешкото тяло може да понесе. Е, и тази опция я има, но истината е, че нощта може да направи много повече за теб, когато говорим за развитие и кариера, особено ако все още имаш достатъчно енергия да се възползваш максимално от всеки час в денонощието. Нощните смени са нещо, което много хора подценяват, но на практика те ни дават спокойствието на вечерните часове за работа, липсата на трафик и задръстване, когато отиваме към нея, плюс в повечето случаи изключително по-добро заплащане от дневните смени.

Освен всичко това реално, когато работим нощем винаги почиваме повече, защото работодателите се съобразяват с нужното ни време за възстановяване на организма.

Вариантите за нощна работа са много и ако си мислиш, че само денонощното магазинче за алкохол и цигари до вас търси персонал – доста грешиш. Редица международни фирми и компании имат недостиг на персонал, който да работи през нощта и често това се оказва проблем за тях, въпреки високото заплащане. Поради всички тези причини те съветваме да насочиш мисълта си в тази посока и ако отдавна си търсиш

перфектната работа, с която можеш да съвместяваш дневни дейности, да получаваш повече и да се впуснеш в приключение – сега е моментът да действаш.

От своя страна те съветваме да се подготвиш, защото нощният труд изисква няколко основни нагласи. Първо – приготви се, че ще отнеме около седмица организмът ти да свикне с новия режим, второ – поддържай мотивацията си висока през първия месец, докато пребориш недостига на сън и дневна светлина, трето – не пропускай да спиш когато това се предполага, защото трябва да си свеж за новата нощна порция труд и четвърто– когато свикнеш, освен да ни благодариш, се наслади на всички нови възможности, които свободният ти светъл делник предлага. А ако през цялото време се чудиш къде е конкретното ни предложение – ето го и него. На родна територия, ние сме фенове на предложенията на  нашите приятели от PokerStars – най-големият сайт за онлайн покер в света.

Те си търсят свежи млади агенти, които да се впуснат в предизвикателството да са част от нощния им екип.

Плюсовете, които ти предлагат определено си заслужават – заплащането е по-високо от редовните дневни смени, компанията поема твоята вечеря и такси в случаите, когато се налага да се придвижиш в часовете между 22 и 6 ч., а освен това свободното време е повече – работи се 4 нощи и после се почива 4 дни. За още от примамливото предложение – следи тук, а ние за по-добър вариант да си цар на нощта и да си постоянно в играта, май не се сещаме. Кандидатствай смело. Понякога нощта, оползотворена креативно,променя съдби.

За повече инфо тук.

Следи тук.

За още кариерни тънкости – виж как да определиш цената си, ако работиш на свободна практика.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *