Събития за след работа: 02 – 06 септември

От понеделник до петък сме заедно

0 коментара Сподели:

Тази седмица сме ти подбрали по едно разтоварващо събитие за всеки ден. От понеделник се понасяме по градските вълни и до петък имаме намерение да си припомним защо обичаме София толкова много. Макар и делник,

лятото е на върха си в началото на септември, а готините следработни събития тепърва разцъфтяват.

 

С внимание към дългосрочната визия за София те каним на събитието в зала 2 на НДК. Тук идеи ще споделят екипът на Визия за София, както и за пръв път ще можеш да чуеш дългосрочните цели за развитие на Столична Община. Форумът ще бъде отворен за посетители с възможност за интересни дискусии и ще обхване разнообразни теми, включително София и крайградските територии.

 

Акустичните вечери от 12-ия сезон на любимия ни бар от седмицата започват с подобаващо откриване. Този вторник ще се наслаждаваме на кадифения соул-джаз глас на Рут Колева. В акустичната компания на няколко музиканти ще се потопим в атмосферата и началото на топлия септември, в познатата и обичана обстановка на „Петък“.

 

След дългия работен ден те каним да се присъединиш към афтър партито на Кариерен Кошер 2019, който ще се случва през деня. В Switch ще подгреем със специално подбрани парчета и DJ, а после ни очаква и страхотно изпълнение на живо. И, разбира се, най-важното – много интересни хора и теми за разговор.

ВИНО И АСТРОЛОГИЯ
Четвъртък, 19:30 часа, Seewines Gallery

Какво ще кажеш за вино и астрология? Ясно е, че звездите и божествената напитка се съчетават идеално, а тази седмица ще ни го докажат и от Seewines. Мирела Лазарова, член на Българския астрологичен съюз – САИС от 2009 г. и главният сомелиер на SeeWines – Благой Кузмански, ще си партнират, за да установят каква точно е невидимата връзка между звездите и виното. С други думи – ще разберем кое вино е най-предпочитането и подходящо за нас според звездите, а междувременно ще дегустираме премиум вина, селектирани специално за събитието.

 

Този четвъртък приятелите от Ratio ще ни разкажат повече за звездите – докъде се простира разбирането ни за тях, защо дължим собственото си съществуване на тях и какво предстои да научим от тях, защо и как „умират“ звездите и какво ще се случи със Земята, когато времето на Слънцето настъпи, както и най-важното – как да си направим звезда!

 

Няма как да не признаем, че бар Republica бързо ни стана любим. Със своята причудливост и познаваем почерк, супер яка селекция алкохол, локация и вайб – тук с удоволствие прекарваме качествени вечери. Този път обаче ще ни завъртят вниманието с една мексиканска вечер. 4 вида Маргарита, мезкал, текила от ексклузивна селекция. Всичко това ще бъде придружено от такоси и начос. Какво повече може да искаш, за да задържиш лятото още малко?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *