„Графа“: сагата продължава

Нов обрат в сюжета загрози още повече легендарната улица

0 коментара Сподели:

Точно когато си мислехме, че „Графа“ няма как да стане по-грозен, и ето че осъмнахме с цветна маркировка стил ремонт на магистрала, в която дори стрелките не са подредени правилно.

Ако страдаш от обсесивно-компулсивно разстройство, това ще ти разкаже играта.

Ако имаш развито чувство за красота и естетика – също. Официалната информация е, че това хмм „нещо“ е временно, но вече сме гърмени зайци, не вярваме. Все пак през цялата изминала година ни лъгаха със срокове, а обикаляхме между метални плоскости и кални морета като плъхове в лабиринт. Тоталът дотук е тъжен: ремонтът струва толкова много милиони, че ни е срам вече да ги пишем, а по последни публикации крайната му дата вече е засекретена (?!?).

Най-забавното в цялата история е, че един-единствен човек създаде цялата суматоха с перките, като взе справедливостта в свои ръце и с помощта на кози крак превъртя играта. „Ако знаех, че ще ги махнат – по-рано щях да го направя!“, коментира възрастният мъж с дух на млад пънкар. Това ли трябва да е решението? Всички да отидем до строителния магазин и да се въоръжим до зъби с инструменти ли? Дано да не се стига дотам. 

Епитафия на площад Гарибалди 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *