5 причини да дойдеш на Go Guide After Work Social Club vol.1

Или какво точно ще се случи на 21 август в КЕВА

0 коментара Сподели:

Дългоочакваното първо софийско събитие на GO GUIDE вече се задава на хоризонта – на 21 август (сряда) след 18:00 един определен кръг от хора ще се съберат в култовото заведение Клуб за естетическо образование на артиста (накратко К.Е.В.А) за една специална легендарна вечер с приказки, коктейли, песни и танци, която ще остане в историята.

Ето няколко причини да станеш част от това събитие:

КОКТЕЙЛИТЕ И РЕД ДРУГИ ДРУГИ ЗАБАВИ

Още с влизането на партито си вече на далавера, защото има welcome drink. После следва богат избор от коктейли и спиртни напитки в коктейлни чаши (зависи как играеш), а само за една вечер the one and only Иван Стоичков прави сензационно завръщане зад бара. И като стана дума за coming back – след Сау Пауло на софийска сцена отново ще се развихри Вероника Вапирова, нашият идеен и криейтив човек за цялостния амбианс на ивента. Има и настолни игри от Abordage.

Виж повече: Go Guide представя: After Work Social Club

ЯКАТА МУЗИКА

Зад пулта е DJ Ihou с боса нова и диско, а на сцената Vanya Zlateva и Diogo Dih Ramos с R&B и соул с лек бразилски полъх. Ще има и изненади.

ЯКИТЕ ХОРА

Всеки, който е някой и не е на море, ще бъде там. Go Guide има много приятели и повечето са умни и интересни. Другите пък са красиви и се усмихват. 

НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ В СРЯДА

Дай да сме честни – така или иначе нямаш нищо по-яко за правене в една августовска сряда в София. Ако имаш среща – доведи я. Ако е работна – на сто процента. Не е парти – това е нетуъркинг. Също така не е пиене, а обмен на информация. 

ЗАЩОТО СА ТЕ ЯДОСАЛИ В ОФИСА

Да бъдем реалисти, дали заради фийда, пълен с почиващи приятели, или заради жегите, които изпържват и малкото мозъчни клетки по всички офиси, да се работи в София през август е ад. Някой гарантирано ще ти натисне бутоните, така че ще имаш нужда да изпуснеш малко пара.

AFTER WORK SOCIAL CLUB е мястото за целта.

Събитието се осъществява с партньорската подкрепа на Philip Morris България.

Предлагаме ти 4 свежи коктейла с мента, които да си забъркаш още тази вечер.

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *