Порция черен хумор с комиксите на Cyanide & Happiness

Избрахме за теб няколко смешни кратки истории, изпълнени с много сарказъм

0 коментара Сподели:

Нека започнем с очевидното – тези комикси със сигурност не са сладки и мили, но са ужасно смешни. Ако искаш да се забавляваш от сърце и в същото време да се замислиш дълбоко за нещата от живота, то те са точно за теб. 

Работите на Роб Денблейкър, един от авторите на уеб комиксите Cyanide & Happiness, в началото могат да те шокират със смелостта си, черния хумор и сюрреалистичния подход, но  после ще те грабнат с искреността си.

Те се открояват с простия си стил и намират място в сърцата на интернет потребителите поради неочакван обрат на събитията във всеки от тях.

 

 

Дори понякога да си възмутен от нещата, които виждаш, се смееш. Просто нямаш избор.

Артистите, които създават Cyanide & Happiness, стартират проекта си още през 2004 година, а днес това е един един от най-успешните и известни уеб комикси в света. Разпространява се във всички социални мрежи, а последователите му само във Фейсбук надхвърлят 11 милиона. 

Самият Роб казва, че за да имаш такива постижения, хватката е да си заобиколен от забавни хора и да подхождаш отговорно към работата си. Той е убеден, че това е колективна работа, дори и идеята да е хрумнала на един-единствен човек. А по думите му идеите идват отвсякъде – докато свириш на китара, докато говориш за новините, докато пиеш питие навън. 

Изкушените от нестандартното творчество на Роб ще могат да се срещнат лично с него на предстоящия Aniventure Comic Con, който ще се проведе в София на 15 и 16 септември. Там той ще има собствена зона и панел. 

Ако сме те запалили по комиксите, прочети за неволите на едно синеоко момиче.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *