8 Събития в София през септември

Посрещаме есента с 8 вълнуващи събития.

0 коментара Сподели:

Септември винаги е бил месец, зареден с много носталгия. Отпращаме лятото и си мислим, че без предстоящите плажни приключения животът ни ще бъде празен. Ние обаче те призоваваме да пребориш есенната депресия с нас и със 8-те най-готини събития в София през септември. Защото есента има какво да ни предложи.

SOFTUNIT CONFERENCE

28 и 29 септември, 10 часа, Sofia Event Center

 

Започваме със събитие, посветено на човека. По-точно на човека, развиващ се в IT сферата. Събитието е организирано от SoftUni в партньорство с FlyEvents и цели да покаже както на млади таланти в компютърната сфера, така и на експерти какви са техните опции за реализация. Събитието няма да е строго теоретично. Ще има и практически задачи, в които ще можеш да покажеш желание и възможности за разрешаване на най-различни казуси. Конференцията инициира и кампания под мотото Останете тук, където вашата история има значение!, чиято цел е да покаже на младите хора, че не е нужно да напускат родината си, за да намерят необходимата им реализация. Събитието ще продължи два дни и на него ще имате възможност да се запознаете с много български и чуждестранни експерти.

RATIO ПРЕДСТАВЯ: UPROOTING STRESS WITH PSYCHEDELICS

3 септември, 20 часа, Club Terminal 1

Понеделнично изследваме една тема, която засяга силно модерния човек, а именно депресията, паническите разтройства и посттравматичния стрес. Предлагаме ти едно събитие, което ще ти даде полезни информация по въпроси, които са част от всекидневния ни живот, и ще предизвика познанията по английски език, защото лекторите няма да говорят на български.

10 ГОДИНИ БАР ,,ПЕТЪК‘‘

5 септември, 17 часа, бар Петък

Започваме месеца ударно в любимия ни бар Петък, който става на 10 години. Хората, които са го посещавали и продължават да са верни фенове на добрата музика и уютната атмосфера, знаят, че тук всичко се случва. На 5 септември това се потвърждава. Събитие започва в 17 ч с добро настроение и очакванията са за поредната впечатляваща вечер.

ТАКТ Х ФАЗА ­| ENTER THE VOID

5 септември, 22 часа, TELL ME

Ако събитието в бар Петък не ти е било достатъчно, призоваваме те да се включиш в първото ни силно петъчно парти за месеца, което ще бъде в TELL ME и е насочено най-вече към феновете на електронната музика. Ще имаш възможността да чуеш Frivolous, SuB и KANZ. Вратите отварят в 22 часа, а ние те призоваваме да се подготвиш за едно наистина разтърсващо парти.

ANIVENTURE COMIC CON 2018

15 и 16 септември, 10 часа, Inter Expo Center

Посрещаме първия учебен ден не в класната стая, а заобиколени от любимите си артисти на комикси, както и с някои от любимите ни актьори от сериали. Събитието обещава да е едно от най-мащабните в България и ще продължи цели два дни.

OUTLIER MUSIC FESTIVAL

15 септември, 15:30 часа, Маймунарника

И ако си мислиш, че с края на лятото се приключва и с фестивалните емоции, на 15 септември ще разбереш, че това далеч не е така. Изпращаме горещото фестивално лято с един мини есенен фестивал. Ще се насладим на музиката на KanWakan, GeorgeCosby, IvoDimchev, AlexanderVincent и още. Ще се насладим на циганското лято с музика на живо, а подробности за програмата на фестивала очакваме в най-скоро време.

WESTBAM(DE) – DJSET

15 септември, 22 часа, Club Terminal 1

 

В края на първия учебен ден сме готови да го полеем в Club terminal 1, който с гордост ни представя DJ SET и обещава купон до сутринта.

ОТКРИВАНЕ ТВОРЧЕСКА АКАДЕМИЯ ,,ЗАЕШКА ДУПКА‘

23 септември, 19 часа, бар Петък

 

Приятелите ни от Творческа академия Заешка дупка са на линия за откриването на новата година и поливането на 3-тия първи учебен ден. Може да се надяваш на приятна музика и литературни четения в добра компания. Дрес кодът е любимата ти книга, защото за зайчетата четенето е най-важното нещо.

Ето и още едно септемврийско събитие.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *