В София през уикенда: 21 – 23 септември

Ритуално посрещаме есента

0 коментара Сподели:

Този уикенд  ще ни бъде екстремно зареден с положителни емоции, слънце, партита и outdoor активности. Ще погъделичкаме креативността ти и ще те подканим към силни усещания и адреналин, а за финал ще те разходим из underground-а на уличното изкуство на графитите.

Moon Tides pres. Chaim

MoonTidesе концепцията, произлязла от желанието да удължим удоволствието, което започна под името RitualGatherings. Посветен на луната и ярките нощни небета над града, на 22 септември си поканен да пренасочиш цялата си положителна енергия, събирана под топлите слънчеви лъчи към предстоящия сезон. Специален гост ще бъде Chaimв компанията на Shoshoи TheForeigners.

Extreme Fest SOFIA 2018

Ежегодният фестивал събира всички любители на екстремните спортове. Ще има много демонстрации и уроци по различните екстремни активности. Този път разгледай програмата и открий „твоето“ нещо – пред Паметника на съветската армия или точно до ул. „Гурко“. Скейт, картинг, катерене, скокове с бънджи, ел. велосипеди и автомобили и още много.

Worst Behaviouя : PARTY NEXT DOOR vol.II 21.09

Мина достатъчно време от миналото софийско worstbehaviorпарти и вече с пълна сила можем да кажем, че сме готови за следващата бурна вечер. Тодор и Стилян и ще ни забъркат коктейл от тропически, електронни и афро бийтове. Ако не си бил на предишното издание в CosmosCoworkingSpace, ще ти кажем да си освободиш неделния ден, защото танците продължават до сутринта.

Sofia Graffiti Battle III

Стрийт битката ще събере осем улични артисти, част от които и холандският графити майстор Puaks LoveLetters от световноизвестните Love Letters Crew!Ако си фен на градските форми на изкуство, то със сигурност ще ти бъде интересно да наблюдаваш преобразяването на паркинг района. Битката ще продължи два дни, така че, когато и да имаш възможност да минеш, ще видиш нещо интересно да се случва.

Откриване Творческа академия "Заешка дупка" – 23.09, бар „Петък“

Новата учебна година на най-голямата Академия за писатели в България официално ще започне тази неделя. В този ред на мисли ще отпразнуваме началото и на мястото, където много креативни мисли и идеи са били родени, а именно „ПЕТЪК“. Домакините ни приканват да грабнем любимата си книга и да разчупим клишето в комуникацията, като споделим нещо истинско и важно за нас. 

Виж къде обичаме да си похапваме и то не само през уикенда.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *