3 social media обучения през октомври, които ще те направят мастър

Или как да настъпиш смело педала на социалните си бизнес мрежи

0 коментара Сподели:

В случай че ти си от онези бизнес-ориентирани будни хора, които постоянно се стремят да притежават високо ниво на ноу хау в поддържането на социалните бизнес мрежи и винаги си с широко отворени очи за новостите в тази област, MasterEvents и PresenTHINK държат в ръцете си всичките ключове към вратите, през които искаш да минеш.

Те знаят и са готови да споделят опита си как точно да превърнеш своята компетентност в практически умения със супер сили.

Независимо дали притежаваш бизнес, свързан с електронната търговия или електронните услуги, дали си специалист в сферата на комуникациите, маркетинга или рекламата от даден фирмен отдел, дали си собственик на местна, регионална или международна компания, или просто проявяваш сериозен интерес към кариерно развитие с посока управленското ниво в някоя компания в България или чужбина, обученията ще се водят от едни от най-уважаваните лектори в света и ще ти помогнат да се качиш с няколко стъпала нагоре, стъпвайки уверено. 

В рамките на октомври и ноември Master Events и PresenTHINK организират три бизнес събития, с помощта на които можеш да бележиш старт в развитието си и да направиш пътя напред и нагоре много по-ясен. Ето и кои са те:

Facebook и Instagramмаркетинг и реклама – новости, примери, практики

Първото от поредицата целодневни обучения ще се проведе на 12 октомври в зала „Витоша“, Конферентен център VitoshaPark в София.

Лектор на него ще бъде маркетологът Иво Илиев, който ще запознае бизнесмени, специалисти и ръководители с най-новите тенденции, възможности и ефективни практики за два от топ каналите за фирмено представяне и търговска дейност: Facebookи Instagram маркетинга, рекламата и комуникацията.

Ще бъдат разгледани най-съществените теми, като новостите във Facebook, кои постове и активности са ефективни днес, стратегиите в постинг плана спрямо новите регламенти, върху какъв тип комуникация да се съсредоточим и каква да избягваме, какви са промените в алгоритъма, оптимизация и правилен микс от рекламни активности, бюджетиране, стратегии, доколко си заслужава да инвестираме в бот и как да създадем свой такъв и т.н. Разбира се, ще се обърне и подобаващо внимание на Instagram и неговите възможности, за кои бизнеси е подходящ като цяло, рекламата там и инструментите, които тази социална предлага, колаборация с инфлуенсъри и бранд амбасадори и всичко останало, наложително да присъства в адекватно движещия се бизнес. Своята регистрация за събитието, което ще положи всичките си усилия да те направи гуру за един ден, можеш да направиш тук 

ContentMarketingMavericks

Вторият фокус на серията обучения е поставен върху ContentMarketingMavericks.Тази хлъзгава ниша, която всеки иска да направи здраво позиционирана. За целта ще помогнат водещите британски маркетинг иноватори Андрю и Пит (Andrew Pickering & Peter Gartland). Датата е 26 октомври, мястото Интер Експо Център, София.

Там и тогава до нас ще достигнат няколко ключови въпроса, чийто отговор ще научим от едни от най-успешните лектори, разглеждащи в най-малки детайли дигиталния маркетинг и социалните медии.

Как да създадем голяма аудитория от потенциални клиенти, които са готови да купуват, как да си спечелим армия от супер фенове и brandambassadors, кои са успешните методи и техники за бързо и постоянно увеличаване на публики и аудитории, как да анализираме и подобрим процеса на онлайн продажбите, кои са процесите за създаване на гарантиращо работеща и даваща резултати идея, без да се налага да инвестираме и да влагаме супер много ресурси в нея, и каква е тайната на уникалното и интересно съдържание, с което да изпъкнем сред конкурентите и да бъдем лидери. Запази своето място тук и не само ще отвориш кутията с тайните на дигиталния маркетинг, ами ще засилиш бизнеса си с най-мощното гориво.

Linkedin Masterclass 2 – Philip Calvert  1 ноември 2018

Третото бизнес събитие ще се проведе в първия ден от месец ноември, отново в Интер Експо Център, зала „Витоша“. Смисълът да притежаваш акаунт в LinkedInе един и той е да използваш максималния потенциал на бизнес мрежата.

Това изисква профилът ти да покрива няколко параметри и точно на тази тънкост ще те научи световно признатият водещ лектор Филип Калвърт.

С негова помощ ще се научиш как да изградиш силен експертен професионален профил, как да повишиш доверието към себе си и своя имидж, как да анализираш профили, как да използваш подходящите стратегии и техники на комуникация с нови и настоящи клиенти, как най-добре да използваш корпоративните страници и още много техники и трикове, свързани с LinkedIn. Ако искаш да притежаваш и ти такъв профил и най-вече той да ти носи успехи – запази своето място тук и хвани бъдещето си здраво в ръце.  

Виж как можеш да предизвикаш себе си тази есен.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *