Подкрепа на стартовата линия? Имаш я!

Безвъзмездното финансиране от $1 млн долара чака най-добрия социален стартъп

0 коментара Сподели:

Всеобщата ни нужда от малките удоволствия в ежедневието е факт, който не можем да отречем. Животът е прекрасен и е създаден, за да се празнува, при това красиво. Един такъв празник се състоя съвсем наскоро и негов домакин бяха артистите в създаването на качествено уиски Chivas. Изисканото частно събитие се проведе в София и събра на едно място много гости, но поводът цялата тази малка приказка да се състои е най-съществената удивителна в случая. Новият Chivas XV.

Chivas XV е достойно продължение на традиционния стил на Chivas Regal, превърнал създаването на уиски в изкуство.

Отлежаващ в конячени бъчви от региона Grande Champagne, Шотландия, този нов играч на сцената на висококачествените блендет уискита носи аромати, които са гаранция за любов от пръв поглед – портокал, мед, канела и сочни стафиди, допълнен с нотка на печени червени ябълки.

Освен с представянето и дегустацията на Chivas XV, събитието бе подчертано и с една прекрасна кауза, решена да даде старт и да допълни редиците на социалното предприемачество с ново, убедително и свежо присъствие. Визираме

глобалния конкурс Chivas Venture, който предоставя безвъзмездно финансиране от $1 млн. за най-добрите социални стартъпи от цял свят.

Chivas Venture осигурява международна платформа, предназначена за иновативни предприятия, които чрез своите бизнес практики спомагат за решаването на редица социални и екологични проблеми и всеки желаещ да се включи в конкурса може да попълни своята заявка за участие от 10 септември.

България една от държавите, които заслужено имат достъп до надпреварата от самото ѝ начало преди 5 години. Най-добрите проекти от всяка държава се представят на световно ниво и се борят за дял от финансирането, а създателите им се включват в 5-дневна акселераторска програма за предприемачество в Лондон.

За да бъдеш един от тях, ти е нужен работещ проект, с който да спечелиш състезанието на местния финал в България.

Официалният старт на събитието бе поставен в Betahaus и спечели интереса на над 100 социални предприемачи и кандидат-предприемачи, а предходните претенденти за Голямата награда представиха проектите си и споделиха как Chivas Venture е подпомогнал тяхното бизнес развитие. За да бъдеш един от тях и да преуспееш по готин начин, ти е нужен работещ проект, който да изпратиш на тук до 31 октомври. Не пропускай шанса да сбъднеш мечтата си. Действай смело.

Виж София, преживяна през няколко любителски фотографии

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *