3 визии от лимитираната серия на adidas, в които ще се влюбиш

Новата колекция, вдъхновена от Стела Маккартни, е изцяло по вкуса ни

0 коментара Сподели:

Забързано ежедневие, стрес, to do лист, пълен със задачи за дни напред, планувани работни срещи за седмици…  общо взето, така изглежда животът на всяка съвременна дама, но дори сега да ти се стори, че графикът на тази всеможеща особа е пълен до последната секунда – не си съвсем прав. Въпреки всичките си отговорности съвременната жена жонглира като богиня и съумява да намира време и за себе си, и за това да изглежда блестящо във възможно най-добра физическа форма. Търсиш доказателство за този феномен? Огледай се – днешната супержена можеш да срещнеш навсякъде.

Такива момичета са истински пример и вдъхновение. Те не правят излишни компромиси и търсят ефективността във всеки детайл от своите начинания с хъс, присъщ на истински спортист

Те не се предават, преди първи да минат финала, и именно затова, наред с жените атлети, се превърнаха в муза за новата лимитирана колекция на adidas, Statement Collection.Тя съчетава забележителни дамски сетове и е изцяло насочена към онези от нас, които смело разнообразяват тренировките си и не спират да търсят специална ефективност освен във всичко останало, и в облеклото си – ефективност, точно толкова многостранна, колкото са и самите те.

Споделяме нашата топ 3 селекция, пък да видим дали ще се влюбиш в нея и ти.

Вдъхновена от модния дизайнер Стела Маккартни, класическата колекция включва над 20 модела спортно облекло с дизайн, който смело определяме като уникален. Самите дрехи са изключително качествен и подходящ за разнообразни тренировки набор от бюстиета, клинове, якета, обувки, разбира се, и аксесоари, а ние нямаме голямо търпение да използваме най-добрата страна, която ни предлагат.

Независимо с кой елемент от колекцията Statement Collection избереш да „завършиш“ себе си, със сигурност  няма да останеш незабелязана. Нито в залата за тренировки, нито навън. Динамичните ѝ флорални и геометрични принтове са толкова свежи и стилни, че с тази тренди визия можеш да се разходиш и в града.

Плюсовете обаче не се изчерпват само с изброените дотук. Може би най-същественият от тях са охлаждащите материи, от които са изработени всички модели от лимитираната серия на adidas. Благодарение на тях се доближаваме в пъти повече до високите резултати, независимо какъв е видът на тренировката, с какъв интензитет я изпълняваме и колко често я разнообразяваме. Комфортът, свободата на движението и ефективността остават с нас през цялото време.

Дуа Липа, Карли Клос, Хана Бронфман и Гарбине Мугуруса са другите световни имена, които са част от историята на Statement Collection. Съчетанията в колекцията са вдъхновени от тях и предвид факта, че тези дами предприемат различни подходи за успешно и резултатно трениране, техните идеи са се обединили в постигането едновременно на ефективен и отличителен тренировъчен гардероб с дизайн – точно толкова смел, колкото са и те. Как да не поискаме да го притежаваме… 

Продуктите от лимитираната колекция на adidas Statement Collection можеш да намериш в сайта на Sport Depot и в магазините им в София (Paradise Center, Люлин, Младост 4), в Пловдив (Retail Park Plovdiv) и във Варна

Йога за духа, ума и тялото

6 вида йога и къде можеш да ги практикуваш

Какво още се случва в града ни – последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Advertisement

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *