WE TRAP – легендарното петъчно парти в EXE CLUB

За любимата ни петък вечер, EXE CLUB ни готви нещо наистина впечатляващо.

0 коментара Сподели:

Даниела Йорданова

Както ти е известно, петък вечер е нещо като Нова година, но се случва всяка седмица. Тя е кремът на крема, черешката на тортата и нашето любимо време, защото е легендарна. Всяка петък вечер се разказва поне до следващата такава, така че по нейните свещени правила е задължително да я употребиш акуратно и максимално. За тази цел ние вече си имаме ново любимо място – EXE CLUB.

Откакто той стъпи на софийската парти сцена и изгради цялостна концепция между визия, усещане, музика и стил – ние сме му верни фенове.

Ето защо ти подсказваме, че всеки петък там те очаква селекция от трап, рап, хип-хоп и ню уейв парчета. За музиката ще се грижи техният резидент DJ – SAVA, а зад пулта с него най-често ще са момчетата от DOPE ZOO – Мартин и Живко, както и MARRTOM. Специално за нас те са подбрали няколко парчета, които най-точно ще ти подскажат какво те очаква в петък вечер и ще ти пресъздадат атмосферата на WE TRAP.

Ние грижливо ти ги предлагаме, като ти напомняме, че DOPE ZOO е организация от фотографи, графити артисти, илюстратори, скейтъри, 3Dартисти, DJ, продуценти, дизайнери

и други креативни личности, които се занимават с почти всеки аспект на ърбън културата в България.

SAVA пък е от новото поколение диджеи, които,както ти е известно, за последните няколко години успяха да спечелят сърцата на българската сцена.

MARRTOM е от сравнително скоро на трап сцената, като познанията му в стиловете трап, грайм, r'n'b, та дори и хаус и поп не са за подценяване.

Предстоящият WE TRAP е този петък – 30.11.2018, със специален гост – британската Grime звезда Lady Leshurr. За него информация те очаква тук, а ако искаш да следиш цялостно трап поредицата на клуба, мястото е тук. За финал ти казваме, че изживяването се очертава като легендарно, така че не пропускай. Ще се видим на място!

Ако пък искаш парчета, които ще ти направят афтър-а след петък вечер – виж няколко вечни класики от незабравимата Тина Търнър.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *