Парти от друго измерение, което ще можеш и да стриймнеш

Уникална саундсистема и едни от най-добрите артисти зад пулта те чакат довечера в зала „Христо Ботев“

0 коментара Сподели:

Когато настане зима, ни влече към мащабни мероприятия и не знаем дали е заради празниците или по друга причина, но ни се иска събитията, които посещаваме, да са наистина гранде! Ето защо с огромна доза парти кеф и с нескрити музикални усмивки ти съобщаваме, че довечера в зала „Христо Ботев“ ни чака нещо наистина голямо. На Set About Showcase зад пулта ще ни отнесат главите Gallya, Metodi Hristov, Maksim Dark, Matt Sassari, DJ Steven / Metropolis и Peppou, които, както знаеш, не само са изградени имена на сцената на електронната музика, но и всеки път надграждат своя стил и превръщат сетовете си в наслада за широкоскроените ни меломански души.

Очакват ни много часове парти наслада, а когато говорим за звук – организаторите наистина са се постарали да чуем нещо без аналог до момента.

За първи път на събитието, Stagemasters ще използват системата Adamson E15. Тя е една от най-добрите на пазара, като усилвателите са Lab Gruppen PLM series. Това е една от най-качествените саунд системи в България, както и на Балканите. Произвежда се в Канада и има преимущества, които липсват в другите, като едно от основните неща, по които се различава, са кевларените говорители. Този специален материал e много лек и в същото време много по-стегнат от хартията, което позволява на системата да звучи с много пънчи бас и стегнати събове.

След многобройни събития в чужбина Stagemasters се радват да предоставят този саунд специално за събитието довечера, като ни обещават да се насладим на много меки среди и високи в компанията на супер стегнат пънчи бас. Когато говорим за електронна музика, звукът е едно от основните неща, на които държим, а в случая нямаме търпение да чуем това чудо на саунд техниката, което ще ни пренесе на друго ниво в парти изживяването. Добавяме, че партито ще се излъчва и на живо от BE-AT.TV, която е лайв стрийминг платформа, основана през 2008 г. с офиси в Бразилия, Берлин, Ню Йорк, Лондон и Мексико. Фирмата е специализирана в живото предаване на събития, фестивали и партита от целия свят до многомилионна аудитория.

Позната с ежегодното покритие на едни от най-големите фестивали за електронна музика в света, платформата се включва на живо от събития като Ултра, БПМ Фестивал, Тайм Уорп, Ауейкънингс, Амстердам Денс Ивент, Оф Сонар, Екзит Фестивал, Каппа Фючър Фестивал, Сонус Фестивал и много други, като те прави свидетел на наистина велики събития. За финал те съветваме да не пропускаш и те чакаме с празнично настроение и супер слух за хубавото в зала „Христо Ботев“. Повече за събитието можеш да следиш тук, а билетите за него са тук и тук.

След празничното избухване сме сигурни, че се нуждаеш от едно йога пътешествие.

Или пък от наръчник за по-добрите вино магазини в София.

В инстаграм профила ни традиционно те чакат още парти истории.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *