Разговор по женски с чаша вино

Случайни вино истории

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Поканих две от любимите си момичета на гости, сипах им по 1-2-3… чаши вино и ги оставих да говорят. Оказа се, че градът е голям и вълнуващи моменти не спират да дебнат Ива и Антония отвсякъде. Като истински пораснали момичета тази вечер си крадем време, за да си ги разкажем. Започваме с Pixels Sauvignon Blanc. Вдишваме нотки на захаросани бели плодове и кора на диня и издишваме истории с цитрусова свежест, хармония и дъх на окосена трева и коприва с нюанси на манго и маракуя. Това са онези летни спомени, които можем да си преразказваме стотици пъти, особено когато е зима. 

Розето е много добра компания на непредвидени градски случки с емоционален финал.

Нощта е млада и ѝ посвещаваме следващата интересна и привлекателна история. Прилича на розето, което си отваряме. Леко пиперлива, с щипка лудост за разкош и напомняща, че непредвидените градски случки гъделичкат нуждата ни за авантюра точно както розето гъделичка небцето ни с ягоди, виолетки и го обгръща със своето копринено тяло. Това са онези мигове, които ни карат да изживяваме града както никога досега и имат сочен и емоционален финал с плодов спомен. Наслаждаваме им се без угризения и винаги в добра компания.

Стигаме до извода, че точно както PIXELS Cabernet Sauvignon, историите ни имат добър потенциал за отлежаване. И един ден можем спокойно да се гордеем с тях и да започваме разговорите с внуците си с „а баба ви, като беше млада“. Само че за разлика от тези сюжети едва ли някой ще чака дълго да оживи този меланж от аромати на синя слива, касис, къпина, който се носи от чашите пред нас. Вдигаме ги, за да поздравим живота и факта, че именно виното е родило повечето ни градски случки. Е, и заради виното не помним част от тях, но това е друга тема. Важното е виртуозно да излизаме от ситуация, най-добре с една супер щедра доза от рубинения еликсир.

Виното създава истории, понякога заради виното не помним истории.

Виж за какво си говорихме с Бенисио Дел Торо.

Ако харесваш астрология, прочети това.

А, ако харесваш нас, непременно ни последвай в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *