В София през уикенда: 21 – 23 юни

Зареди се с много енергия за дневни и нощни преживявания

0 коментара Сподели:

Ако не ти се ходи на село, с радост ти съобщаваме, че през уикенда в София няма всичко да е „спрело“. Тук и там настроените е доста парти, така че отсега се зареди с много енергия за нощни преживявания. През деня пък ще се търкаляме лежерно по поляните. Къде – виж тук.

14 YEARS OF FRUIT SESSIONS • 21.06.2019 • БАР ПЕТЪК
Петък, 22 часа, Бар ПЕТЪК

„Петък“ отново работи и в емблематичния ден празнуваме 14-ия рожден ден на музикалното крю Fruit Sessions. От ъндърграунда, през популярните места, та чак до мейнстрийма, Fruit-овете са оставили следата си навсякъде в София и извън нея. CRITERIA, ST3YKUL, XONIC и NIKOZ те чакат в бара, в пълен състав и готови да споделят любовта към музиката си с теб за една класическа дълга петъчна нощ в града.

СПОДЕЛЕНА КВАРТАЛ-НА УЛИЦА: БУДАПЕЩА
Събота, 12 часа, ул. „Будапеща“

Време е отново да затворим някоя от централните улици в София и да се впуснем в активности. Тръгваме към затворената ул. „Будапеща“ в отсечката между бул. „Дондуков“ и ул. „Искър“, а темата на събитията ще се върти около трийсетгодишнината на Гьоте институт в България. Повече за програмата виж в събитието, чакаме те да споделим градското пространство с идеи, вдъхновение и действие.

KO-OPENING PARTY
Събота, 16 часа, KO-OP

Откриваме новото Ко-коуъркинг местенце в София с парти в събота вечер. Присъедини се, зад пулта ще са Niki Phoenix и DJ Clipper. Входът е свободен, партито е вътре и вън, а ако това не ти е достатъчна причина да се присъединиш в свежата забава, то ще издадем, че в giveaway те очакват членски карти и дневни пасове.

PINK YOUR GAME: NEXT LEVEL PARTY BY BEEFEATER PINK
Събота, 16 часа, SOHO Sofia

В събота обмисляме да се клонираме, втората част от нас със сигурност се е запътила към къщата на Soho Sofia. Некст левъл парти ще се вихри там, а кодът е розов by Beefeater Pink. Розови коктейли в градината, парти настроение от селекторите. Посрещаме теб и приятелите ти с летни Beefeater Pink коктейли, музика от селекторите WORST BEHAVIOUЯNIA FAYE и Iliy и изложба с илюстрации на четиримата визуални артисти, инспирирани от розовото на Beefeater Pink Gin –  @borislavawillnevermadeit, @stalkersince1993, @elenka.nana и @vendo__. 

VINTAGE GARDEN PARTY & BAZAAR / 23 JUNE 2019
Неделя, 15 часа, Once Upon a Time Bibliotekata

Vintage Garden Party се завръща и това лято на традиционната си локация зад Националната библиотека в прекрасната градина на Once Upon a Time Biblioteka. Чудесна възможност за пикник с разхлаждащи коктейли и не само. Очакват те още много музика танци, емблематичният винтидж базар, слънце и готино настроение.

ГАЛЕРИЯ ОБОРИЩЕ 5 ПРЕДСТАВЯ “АЛЕКС МАНЧЕВ – THE NAKED TRUTH”
06 – 30 юни, от 10 часа, Галерия Оборище 5

Ще избягаме от истинския фокус, ако кажем, че Алекс снима просто голи жени. Артистът обаче представя нещо друго. Изкуството му е трибют към женската истина, когато прожекторите на ежедневието са изключени. Пренася ни в собствения свят на женските образи – автентични, искрени, със свои вътрешни търсения и намирания в толкова много проявления. Не пропускай да почувстваш черно-белите фотографии на The naked truth.

6 леки напитки, за да газираш настроението си през лятото

Ето и как изглежда гардеробът на неоновото лято

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *