Бар \“Петък\“ пускат безпаметно парче

Нова музика за "петъчни" дни

0 коментара Сподели:

Велико Балабанов

Последният, пети за годината не е случаен и идва с шум и трясък от чисто новото парче, продуцирано от нашите приятели от бар "Петък".

В музикалната му част са замесени Тахома, Александрина (Paraplanner), Ралица Николова (Dont Give a Duck) и Гена (So Called Crew). Текстът e подарък от първия, който е уонаби рапър и авиоинженер и му вещаем големи успехи занапред, а създател на хитовото звучене е един от най-добрите музикални продуценти у нас – Гената. Тракът е трудно определим жанрово и е нещо средно между фънкария, малко рапче и ескалирала естрада, която звучи забавно, любовно и леко купонджийско.

Промото на песента идва и с клип, за чието заснемане са отговорни 4LMNTZ и за който се носят градски легенди, разказващи за

нереални сцени, нашествие от патета, СПА процедури по средата на бара и съвсем истински пияни бармани зад него.

Разбира се, участващият персонал се жертва в името на каузата и цели 10 дубъла не спира да пие шотове, само и само да изглежда всичко напълно достоверно. Във видеото участват още и обичайно заподозрените приятели на бара, необичайно талантливите артисти, дори и охраната, и е истински забавно за гледане и слушане.

Всички тях ще можеш да видиш на живо по червения килим на премиерата, която е утре (5 декември) от 20.00 часа в Бара. Не закъснявай, че ще изпуснеш автографите и шотовете с ракия. Очертава се да е безпаметно!

Виж още и нашето видео с No Blink за Бар "Петък", което също стана мнооого яко

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *