4 сайта, които обясняват откачената страна на мрежата

Представяме ви няколко любопитни, забавни или откровено откачени социални мрежи.

0 коментара Сподели:

Толкова много социални мрежи.

Разнообразието им предизвиква любопитството ни, а то самото ни разкъсва в желание да бъдем във всяка една. Отваряме ги, а насреща ни снимките от последното парти или съобщение на тръпнещия свят, че млякото се е пресякло. Цедка няма, съдържанието продължава да прелива, а там някъде са заровени само малка част от истински откачените сайтове, за които ще ти разкажем.

Е, в необятното море на онлайн социализирането наистина имаше сайтове-скрити съкровища.

Тях споменаваме като продължение на фразата „Имаше едно време“.

My free implants

Място за среща на дами, които копнеят да си сложат силиконови импланти, но не могат да си ги позволят, и мъже, които са готови да ги финансират. Просто, ясно и гениално. Още на заглавната страница с огромни букви беше представена благородната кауза, на която сайтът се е посветил: Инвестирайте в гърди. Под това вдъхновяващо мото се мъдри и снимката на костюмиран мъж, който е налазен от две симпатични, но ощетени откъм бюст момичета. Бизнесменът обаче е вперил грейнал поглед в оскъдно облечена и щедро надарена девойка, пъчеща се малко по-встрани. След това недвусмислено и нагледно въведение е ясно какво следва: кандидатките постват свои снимки и видео, донорите и късметлийките, привлекли тяхното внимание, могат да разменят съобщения или да чатят в реално време.

Всичко обаче е поставено на строга бизнес основа – за да видят снимките или да пратят съобщение, спонсорите трябва да си платят.

В общите условия на сайта не беше указано какво получават спонсорите в замяна на великодушната си помощ. Предполагам, че това е предмет на допълнителна уговорка…

Farmers only

Онлайн запознанства за фермери, земевладелци, животновъди, агрономи и въобще всякакви хора, заети в селското стопанство, но задължително живеещи в Щатите и Канада. На селскостопанските труженици определено им връзва напоследък – след ТВ шоуто, което чифтосваше мускулести аграрни атлети с наконтени градски момичета –

хората, които си изкарват хляба от земята, вече могат да открият любовта или поне доброто приятелство и в уеб пространството.

Въпреки красноречивото име на този оазис на любовта под открито небе, основателят му Джери Милър твърди, че той не е затворен само за дъвчещите тютюн притежатели на каубойски шапки. Така че ако рустикалната романтика ви привлича, пробвайте. Никога не се знае къде може да намерите сродна душа.

Remcloud

Не, това не е фен сайт за хора, които отлитат в облаците, когато чуят парче на REM. REMcloud беше социална мрежа за размяна на… сънища. Ако вече се чудиш от какъв зор някой ще прави това в нета, веднага отговарям с 1-2 полезни приложения на сайта. Представи си например, че сънуващ мокър сън с участието на съседа или новата колежка, но някакси не е удобно да им го споделиш в прав текст. REMcloud дава идеалното решение – можеш на воля да разкажеш всичко в подробности, а сайтът ще го изпрати на обекта на нощното ти желание, без да споменава кой е авторът. Трябва само да посочиш неговия/нейния мейл.

Перфектната зарибявка за подрастващи просто.

Fubar

Кърт Ръсел често използваше съкращението FUBAR в Танго и Кеш. По-късно отборът на Том Ханкс в Спасяването на редник Раян описваше с него тюрлю гювеча, в който беше попаднал по време на Втората световна. Пълната версия на израза е fucked-up-beyond-all-recognition и в свободен превод означава, че нещата са се прецакали до немай-къде. Подозирам, че авторите на сайта са имали предвид и едно друго значение на тази крилата фраза – да се усмъртиш с алкохолни напитки дотолкова, че да загубиш и звук, и картина.

Защото тази мрежа се върти около пиенето и размяната на алкохолни поздрави.

Самият fubar.com гордо се провъзгласява за онлайн кръчма и happy hour. Happy hour, защото в пристъп на любов към света можеш да почерпиш всички в сайта с безплатна пиячка. През останалото време юзърите си изпращат виртуални питиета и печелят fuBucks, или фуДолари, докато си общуват. А, както знаем, на чашка понякога се завързват полезни контакти.

Как да печелим врагове и да събираме омраза в интернет

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *