Голф естетика заля „Тракийски скали\“

Иън Поултър диктува модата на Световния Volvo мач плей шампионат

0 коментара Сподели:

Volvo in Golf

Всеки бранш си има своите рок звезди, а в голфа това безспорно е Иън Поултър. Като спортист, той може и да отпадна още след груповата фаза на Световния Volvo мач плей шампионат на „Тракийски скали“ край Балчик, но части от неговата дизайнерска колекция, носени от фенове, продължиха да “крачат“ до последния ден на най-големият голф турнир в историята на България.

голф

За Поултър състезанието приключи още на втория ден от турнира и затова не му стигна времето да разходи всичките модни екипи от собствената му марка IJP Design, които си беше приготвил за финала. Разочарованието от двете му загуби беше изписано на лицето и му попречи да забележи Калина, която настоятелно протягаше шапка за автограф, обута в панталоните на цветя от последната му колекция.

голф

Не толкова загубите му, колкото изборът му на облекло беше тема номер едно сред феновете му. Така дори тръгна спор между феновете му дали синята блуза в оня цвят, залял витрините на модните магазини в центъра на Милано (заедно с жълтия десен) е съвсем нова или вече я е обличал на някой предишен турнир. „Ако Поултър наистина повтаря екип това си е направо чиста излагация за него“, коментират негови почитатели, запознати с навиците на англичанина да не се явява с едни и същи дрехи пред публика.

голф

Иън Поултър казва, че неговата мантра е да изглежда добре и да играе добре и двете неща вървят заедно още преди да създаде собствената си линия през 2007 г. Преди няколко години той забелязал, че всички голфъри на драйвинг рейнджа са облечени почти еднакво. Решил, че голф стилът е станал много скучен и отегчителен, а това е в силно противоречие с неговата личност. От тогава той се стреми усилено да създаде продукти с високо качество, уникално, забавно и отличително излъчване, което да съчетава модата с функционалността. Основите на всяка сезонна колекция са прочутите "tartan bootleg" панталони, от които има дълъг и къс вариант. Асортиментът се оформя покрай тях с три различни цвята тартан, тъкани от Шотландия и Северна Англия.

голф

Иън не само създава мода, но и дава модни съвети на своя сайт. Ако в деня на Volvo мач плей шампионата е следвал собствените си препоръки за комбиниране на облекло, това означава, че първо е избрал панталона, с който да се появи на старта, след което е довършил ансамбъла с полошърта, обувките, очилата и шапката. Естетиката тече в неговата кръв от дете, а модната му линия е празник за окото не само на голф игрището, а и в градска среда.

голф

Северноирландецът Греъм Макдауъл, който спечели титлата и 800 хиляди евро от общия награден фонд от 3 милиона евро, не отстъпва по стил на Иън Поултър и съчетава панталони в с пурпурен полошърт.

голф

„Може би си мислите, че го казвам само защото стоя тук с трофея в ръце, но можете да попитате всеки един от участниците и той ще ви каже колко е щастлив, че е дошъл в България. От първия до последния ден ни обграждаха с внимание и всичко беше прекрасно. България е нова голф дестинация, но се надяваме, че сме помогнали да се сложи началото на нещо наистина специално в тази красива страна. Вярвам, че все повече хора ще започнат да откриват голфа тук и да се наслаждават на този спорт.” Световният Volvo мач плей шампионат на голф клуба "Тракийски скали" събра 24 от популярните имена в голфа, който също носеха облекла на Nike Golf, Boss, Dunlop, Callaway и FootJoy.

голф

Всички заедно бяха категорични, че „игрището „Тракийски скали“ е фантастично, с изумителни гледки и много приятно за игра.“

голф


„Много сме доволни, че сме първите, които организираха турнир от Европейската верига в България заедно с нашите партньори от IMG, каза Пер Ериксон, президент на Volvo Event Management. Голф клуб “Тракийски скали” беше невероятен домакин на този голям турнир, играчите страшно много харесаха игрището. Спокойно можем да кажем, че 130-ият ни професионален голф турнир беше истински триумф.”

голф

Кийт Уотърс, оперативният директор на Европейската верига “Тракийски скали”, е убеден, че България вече е на световната голф карта и се надява в близко бъдеще да играят отново на тази невероятна голф дестинация.

голф

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *