LUCKY NUMBER NINE

Девет нови трака, без които не можеш да изкараш лятото

0 коментара Сподели:

PAUL OAKENFOLD & DISFUNKTION FEAT. SPITFIRE – BEAUTIFUL WORLD

Само две седмици след релийза на "Beautiful World" пуснаха клипа към вече четвъртото парче на Paul Oakenfold за тази година. Той е точно толкова слънчев, колкото се надявахме да бъде. Снимано в Щатите по-рано тази година, видеото показва урбанистична атмосфера и крайбрежната ивица в Лос Анджелис, пълна с колоездачи и скейтъри. Песента е микс от хаус и поп, а вокалите на Spitfire са идеалното допълнение.

 

JAQUES LU CONT & ALEX METRIC FEAT. MALIN – SAFE WITH YOU

След невероятния успех на ремикса му на "Soothe My Soul" от Depeche Mode, Jaques LuCont и Alex Metric се събраха в студиото и резултатът е повече от гениален. "Safe With You" е изпълнено с енергия парче, а красивите вокали на Malin малко напомнят на ранната Kylie Minogue, което придава на песента лека ретро нотка.

 

PRYDA – LAYERS

Eryc Prydz си е Eryc Prydz. Мелодичен и лек саунд, който става хем за пиене на коктейли, хем за танцуване.

 

NICKY ROMERO VS KREWELLA – LEGACY

Парчето все още не е излязло официално, но това не пречи вече да е слушано над 90 хиляди пъти в SoundCloud. Комбинацията между типичния за Nicky по-силен бийт и нежните вокали на Krewella е изключително лятна и ще те накара да се замечтаеш за Ибиса.

 

INPETTO – GIRLS AND BOYS

Много приятна интерпретация на един още по-приятен и вече познат семпъл.

 

MARIEMARIE – UNDER THE NEON SKY (MONARCHY REMIX)

След като издадоха колаборация с Dita Von Teese в началото на годината, маскираните британци се хванаха да ремиксират иначе семплото парче на MarieMarie и го превърнаха в летен хит с електро поп звучене.

 

PATRIC LA FUNK – FLUX

Лятото имаме нужда и от малко по-твърда музика. Flux от Patric la Funk обещава да е точно такова. Представяме си го добре към два сутринта в някой претъпкан клуб на морето.

 

KASKADE – ATMOSPHERE

Инди хаус, който силно напомня на стила на Dirty South. Тук може да се спори кой от кого се е повлиял, важното е, че има още един готин летен трак, на който да се радваме.

 

MARTIN GARRIX – ANIMALS

Хем мелодично, хем по-твърдо. We like!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *