Дай своя вот за наградите на Go Guide и спечели Converse Chuck Taylor по избор

Изтеглихме и печелившия от първата ни седмична награда. Ето и кой извади най-голям късмет

0 коментара Сподели:

След като вече измина седмица от старта на гласуването за Go Food & Drink Awards и за наша радост всички вие показахте сериозно отношение към гастро културата в София, дойде времето отново да ви благодарим, разбира се, подобаващо.

Втората ни седмична награда никак не е за изпускане, така че приканваме всеки, който не е дал своя вот за най-добър бар и ресторант на 2018-а, да гласува на awards.goguide.bg и да я грабне заслужено.

А това, което можеш да спечелиш, ако гласуваш в периода 21 – 28 януари, е класически модел кецове Converse Chuck Taylor, при това по избор!

Създаден още през 20-те години от баскетболиста Chuck Taylor, моделът Converse Chuck Taylor се превръща в абсолютен фаворит на пазара, който остава сред най-предпочитания избор до ден-днешен. Разбира се, през годините дизайнът на кецовете претърпява редица усъвършенствания, докато не финишира повече от успешно със сегашната си изчистена визия. Всъщност още през 80-те години на миналия век Chuck TaylorAll Stars печели голяма популярност като ежедневна кежуал обувка в ретро стил, а с днешна дата моделът вече изобилства и с широка палитра цветове и материи, с които да допълниш индивидуалния си моден почерк.

Възможността да спечелиш тези кецове е изцяло в твои ръце благодарение на приятелите ни от FF Group Bulgaria.

По традиция изтеглихме победителя от първата ни седмична награда. Най-голям късмет извади Рада Миладинова, която ще разходи из улиците чисто нов Nike Air Force 1. Честито на победителя и да очаква съвсем скоро да се свържем с него по телефона, за да му кажем откъде да вземе наградата.

Гласуването за най-добър бар и ресторант продължава до 11 февруари и освен 90-те ваучера сме ти приготвили още много големи награди. Сподели своя личен вот за любимото ти място на гастро картата на София на awards.goguide.bg и следващата седмица победителят може да си ти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *