Голите богини

Фотографът Fabien Baron събра едни от най-известните топмодели на планетата, за да ги заснеме като истински богини

0 коментара Сподели:

Фотосесията "The Goddesses" за септемврийския брой на списанието Interview представя модели като Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Toni Garrn и много други чисто голи, покрити само с няколко оскъдни аксесоара. Идеята на фотографа Fabien Baron, носител на множество награди за дизайн и реклама, и изпълнителен директор на Interview, е да покаже, че истинската красота на жената не идва със скъпите маркови дрехи, а отвътре.

мода, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Toni Garrn, Interview, фотография

Всеки един от моделите е казал пред списанието кога той се чувства истински секси. Според Candice това е, когато е гола и с хубав тен, в близост до някое море, докато за Constance Jablonski сексапилността не е нещо очевидно, а трябва да е обвита в мистерия и да желаем да научим повече за нея.

Какъвто и да е твоят случай, сигурни сме, че въпреки снимките да не са правени в близост до море и тенът на Candice да не е на фокус, те излъчват достатъчно сексапилност. Ако пък си фен на красавиците от Vicotria’s Secret, хвърли един поглед на историята им.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *