Спечели дизайнерско яке от KNAPP

А кой ще носи Converse Chuck Taylor по избор, чети надолу

0 коментара Сподели:

Толкова бързо се завъртяха стрелките, че без да усетим, изминаха две седмици от старта на гласуването за Go Food & Drink Awards. Урната ни не спря да се пълни с вашия вот за най-добър бар и ресторант на 2018 и цялото сериозно отношение, което проявихте към гастро културата в града, наистина ни радва, при това много.

Затова отново искаме да ви благодарим, така както винаги сме правили и по-точно – с готина награда. Вече раздадохме десетки ваучери за консумация в номинираните заведения, някои от вас спечелиха и кецове Nike Air Force, както и страхотен Converse Chuck Taylor… Сега дойде моментът да обявим и третата ни седмична награда.

Тя е истинска модна находка, която никак не е за изпускане, така че приканваме всеки, който не е дал своя вот за най-добър бар и ресторант на 2018-а, да гласува на awards.goguide.bg и да я грабне заслужено.

Наградата, която можеш да спечелиш, ако гласуваш в периода 28 януари – 3 февруари, е яке KNAPP.

KNAPP е български моден бранд за дизайнерски дрехи, за който се съмняваме да не си чувал. За сравнително краткото време, в което е на пазара, KNAPP съвсем заслужено стана носител на титлата „Златна игла“ в категория “Mодна къща на годината” за 2018 и това събитие ни се струва напълно логично. Съсредоточени в made-to-measure концепцията, талантливите момичета, заставащи зад топ името в индивидуалната мода, никога не се умориха да поддържат най-високо качество на дрехите си до ниво всеки отделен конец.

Силуетът на артикулите им е повече от разпознаваем, като под фокус са поставени детайлите на неповторимия им „почерк“. Моделите са повлияни от средата на миналия век и често са разработка на емблематични за периода линии, които KNAPP подчертават с разнообразие от текстури и плътности. Тук е моментът да кажем, че любимите ни модни артисти напълно сами разработват десените си, а понякога творят и в колаборация с други таланти. Със сигурност едно такова силно присъствие в личния ти гардероб е повече от ценно, така че гласувай навреме тази модна находка да се превърне в твоя.

За възможността да спечелиш дизайнерско яке благодарим сърдечно на приятелите ни от KNAPP.

И като стана дума за награди, по традиция изтеглихме победителя от втората ни седмична награда. Най-голям късмет извади Лили Гелева, която ще разходи из улиците чисто нови кецове Converse Chuck Taylor. Честито и да очаква съвсем скоро да се свържем с нея по телефона, за да ѝ кажем откъде да си вземе наградата.

Припомняме ти, че гласуването за най-добър бар и ресторант продължава до 11 февруари и освен 90-те ваучера за консумация в номинираните заведения сме ти приготвили още много големи награди. Сподели своя личен вот за любимото си място на гастро картата на София на awards.goguide.bg и следващият победител може да си ти.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *