В София през уикенда: 01 – 03 февруари

Откриваме месеца с много смях и вкусни изкушения

0 коментара Сподели:

Този уикенд ще се отдадем на абсолютно разнородни занимания. Въпреки всичко събитията са обединени от желанието ни да задоволим подобаващо всяко едно сетиво. Ще закрием седмицата с абсолютно нужната ни доза смях, за да се потопим в един както релаксиращ, така и парти уикенд – като по учебник.

До Ре Ми Ши Зи – импровизиран мюзикъл – Премиера

Петък, 20 часа, ШиЗи Про

Благодарение на групата ШиЗи се превърнахме в истински фенове на импровизирания театър, а този петък ни канят на нещо съвсем ново дори и за нас. Имро мюзикълът ще бъде творческо избухване от най-заразителен вид. Обещават смях до сълзи, интересни герои и сюжет на представлението, което може да гледаш отново и отново, защото никога няма да се повтори.

Не ме докосвай | среща с екипа

Събота, 17 часа, дом на Киното

След изключително успешната премиера в САЩ в MoMA The Museum of Modern Art НЕ МЕ ДОКОСВАЙ (Touch Me Not) ще се срещне и с теб на родна територия. На границата между реалност и фикция НЕ МЕ ДОКОСВАЙ следва емоционалното пътуване на Лаура, Томас и Кристиан с дълбоко съчувствен поглед към интимния им живот. С множество награди, след прожекцията ще можеш да се срещнеш очи в очи и с екипа на филмовата лента.

Flying Datzman / 2.02 / Kanaal

Събота, 21 часа, KANAAL

Ако се чудите къде ще се настроим на уикенд вълни, веднага ти издаваме, че мястото е KANAAL. Чакат ни гостоприемно още от рано-рано, така че вечерта да ни потръгне с качествена музика, много винил настроение и с задължителните за мястото специални бирени изкушения. Зад пулта ще се вихри Flying Datzman.

RopotamoCCOOTackleMackle

Събота, 22 часа, Espace PORT A

Ropotamo крюто събира съмишлениците си за първи път тази година. Този път локацията е повече от изкушаваща за всеки парти ценител на бутиковите музикални преживявания. На галерийна територия ще се заредим с енергията на аудио-визуалните експерименти, миксирани с вайба на всички свежи и готини хора от града.

Отново ново меню

Събота и неделя, 18.30 часа, ресторант БАГРИ

Добра, чиста и честна храна е мотото, което екипът на ресторант БАГРИ изповядва още от своето създаване. Този уикенд ни канят да започнем седмицата на новите ястия и да опитаме какво майсторите готвачи са създали първи. Без да изневеряват на стила си, работейки с малки локални фирми производители, ще ни поднесат ястия, които да докоснат най-вкусните ни усещания.

А ти модерен градски човек ли си?

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *