Dream Curls: Ману Бохосян

Волна и безгрижна, също както долавящите се във височината къдрици

0 коментара Сподели:

Kosara Valphoto

Естествената революция на косата е тук, за да остане. От вълнообразни към африкански, къдриците имат инфекциозен ентусиазъм и оплитат целия свят в бунтарския си дух. Те никога не остават незабелязани. Те са мощно и вдъхновяващо изразно средство, на което откровено се радваме, защото малко са истинските и неподправени неща във външния вид, които намират толкова последователи напоследък. Обръщаме им внимание и

в поредица от кратки интервюта си говорим с няколко момичета, превърнали характера на косата си в свой собствен.

Разказваме "къдравите им истории" и те съветваме да ги следиш изкъсо, защото, както е казал поетът… Curls run the world. 

Ако я познаваш, най-вероятно знаеш, че душата ѝ е лека като перце. Волна и безгрижна, също както долавящите се във височината къдрици. Тя е Ману – дете на цветята. Можеш да я видиш да пърха из града или да разпръсва положителна енергия на някой дансинг и веднага ще я познаеш. Следващия път, като размените усмивки, я поздрави от нас и ще видиш как бързо ще станеш част от нейното мини общество, събрано под названието Chill or Die Trying. Иначе е content creator в Triple Pro, където прави, това което ѝ се удава най-добре – писането и пътешестване по света, за да трупа вдъхновение за него. 

Какъв е характерът на косата ти?

Точно толкова променлив, колкото и постоянен.

Има ли връзка между него и твоя?

Те са неразривно свързани посредством главата ми. Странна работа.

Как се промени връзката ви през годините?

Научихме се да се приемаме и да си помагаме. И да се вадим от странни състояния една друга. Не винаги е лесно, но когато е топло, е приятно да сме заедно.

Колко често се случва да те заговарят заради нея?

За моя радост не особено често. Височината ми е по-забележима от косата ми. Или поне така чувам.

Най-тъпата (яката) свалка, която беше провокирана от къдриците ти?

„Харесвам къдрави момичета“ е номер 1 в глупавата листа, а „Косата ти прави сол ключ“ е най-милото от милите.

Три неща, без които не може тя?

Слънце, морска вода и обич.

А ти?

Мога без всичко, не искам без слънце и без обич, и без паста. И без море… но то е ясно като светъл ден.

С какво съвместяваш грижите за нея?

Грижите за нея не са тежки и идеално пасват с пътувания, планове за пътувания и с работата ми като content creator в Тriple Pro Bulgaria, всичките танцувални вечеринки и рисувателните моменти.

Проектите, по които работиш и са поне толкова развълнувани, колкото косата ти?

Най-вълнуващото за мен е случването/създаването/изграждането на Chill or die trying. Всичко започна на шега с думите „Ще си направя тениска, за да изследвам настроенията на хората по време на дневно парти“, мина през Жожо, който ми направи лого и в момента продължава като chill coach. Скоро се върнах от Валенсия, където беше първият chill tour за мое щастие. А за огромно мое щастие отзивите за него бяха чудесни. И едни 14 човека се прибраха доволни по къщите си след 4-дневно шматкане в тоз’ любим град. Мисля, че следващото щастливо пътешествие ще бъде пак в южна Испания.

Истината е, че за няколко месеца се превърна в много повече, от колкото даже съм си помисляла, че може да бъде. Първа радост е за мен да видя как се развива и изгражда нещо такова. Особено щом се случва толкова лежерно.

Друга къдрава мацка, на която се кефиш?

На теб се кефя (йее – бел.ред.) и на Белослава, защото е памучена душичка, и на tINI.

Песента, на която къдриците ти пружинират най-добре?

Nicooly – Moreto – може да я слушате ей тук!

Всички къдрави мацки виж тук!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *