Спечели двойна покана за Smugglers Swing Club

Музикантите от The Speakeasies’ Swing Band с лайв на 14 декември в Mixtape 5

0 коментара Сподели:

Момчетата от The Smugglers Collective са абсолютните посланици на една друга романтична и по своему гениална епоха. Серията им суперуспешни партита (ако си бил на нощта на Гетсби знаеш за какво говорим) продължава с последния Smugglers Swing Club за тази година.

Гости този път са The Speakeasies’ Swing Band. Благодарение на начина, по който пречупва стила и на харизматичното излъчване на певицата Caterina, гръцката група печели все повече фенове в цяла Европа, включително и в България. Дотук The Smugglers Collective имат безупречна селекция що се отнася до артистите, които канят за лайв шоу. И докато нашите лични фаворити са DJ Chucks и напълно изтрещелия Mr. Bruсе от The Correspondents сме откровено любопитни да разберем какво готвят The Speakeasies’ Swing Band.

Разровихме се из дискографията им и решихме да надъхаме и вас да го направите.

Ето защо даваме двойна покана за Smugglers Swing Club на 14 декември в Mixtape 5 на един от вас, който до фаталния 13 (петък), 17:00 часа, сподели в коментар към тази статия личния си фаворит от парчета на бандата. Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип. Успех!

UPDATE: ДВОЙНАТА ПОКАНА ОТИВА ПРИ RALICHKA TODOROVA.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *