ГРЕШНАТА МАДОНА И НЕЙНИЯТ INSTAGRAM СКАНДАЛ

Има ли бивши мръсници – и ако ‘да’ – не са ли те днешните лоши майки? Световните медии злостно изсъскаха срещу кралицата, а тя отиде да кара ски

0 коментара Сподели:

Ако нямаше такива персони като Мадона, на нас, простосмъртните вероятно щеше да ни е доста скучно. Преди ден певицата отново напомни, че може да си позволи всичко и въпреки официалните обясненията, някак си е повече от ясно, че не й пука кой за какво я съди.

Поводът за световния скандал стана снимка, която Мадона публикува в Instagram по време на ски почива в Австрия – на нея 13-годишният й син Роко гордо позира с бутилка джин и двама свои приятели, предпочели водката. Видно е, че и те нямат 21, мечтаната американските тийнейджъри възраст, когато всичко става позволено и морето е до колене. Посланието под уж забавния фотос гласи, че партито едва сега започва, както и новата 2014 година. И очевидно това е така за всички около Мадж, пълнолетни или не съвсем.

Много радостно събитие за феновете е всяка публикувана от идола им снимка. Мадона, разбира се, типично в свой стил не спира да се блазни от лайковете и е доста активна в Instagram, където просто трябва да натиснеш бутона Follow в профила й – Madonna – и ще си в час с това къде тя ходи на спа, кой я придружава по света и точно как изглеждат в реалния живот децата й, бившите й мъже, но – рядко ще можеш да видиш нея самата без грим. О, суета, ти нямаш възраст.

Признаваме си, винаги сме обичали Мадона, заради смелостта й да постави себе си по начин, по който само тя може – дръзка, самоуверена, неподражаема. Обаче сега въпросът опря до морал и всичко за миг излезе от контрола на иначе всемогъщата мис Чиконе. Не че на нея някога й е пукало какво мисли критиката. „Ние само се забавляваме, не взимайте всичко присърце и не приемайте нещата буквално”, малко нелепо се опита да обясни случката либералната майка.

И някак без да иска припомни за един друг подобен семеен скандал. Преди две години 17-годишната й дъщеря Лурдес беше щракната от будни папараци с цигара в уста. Тогава певицата помоли за разбиране и се оправда с факта, че е самотна майка на четири деца. Дори извинително допълни, че си е взела бележка и наистина трябва да обръща повече внимание на децата си. За малко да я съжалим.

За разлика от Европа, където употребата на алкохол и цигари е някак доста по в реда на нещата, американците държат на имиджа си на спазващи законите и дават луди пари за мащабни кампании против подобни пороци. Моралният въпрос за „примера на големите” седи на дневен ред винаги и по всяко време, защото там звездите са и онези фигури, от които подрастващите се учат. И въпреки че в последните години Мадона се опитва да убеди всички, че живее кротък живот на просветен будист, бутилката в ръката на невръстния й син… никак не се връзва с иначе позитивните й послания.

Не стана ясно дали кадърът има своето парти продължение, но със сигурност историята за лошата Мадона ще се търкаля из световните медии още дълго. Нищо чудно пиарите й да засилят благотворителната дейност и за пореден път майсторски да замажат ситуацията. Както знаем обаче, в шоубизнеса всеки скандал продължава точно до следващия, а на Мадона никак не й е трудно да инициира такива. Дори с една нищо и никаква снимка новогодишна снимка. Наздраве!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *