МАЦКИТЕ, КОИТО ЩЕ СРЕЩНЕШ НА ПЛАЖА

Жените, които придават особен колорит на морския бряг

0 коментара Сподели:

Лятото дойде, но горещите слънчеви дни все още изостават малко. Въпреки това плажовете по родните курорти започват да се пълнят с туристи. Сред тях има много жени, търсещи вълнуващите преживявания, които ще оставят ярък спомен в съзнанието им.

Ти можеш да бъдеш един от тези ярки спомени.

Ще срещнеш няколко различни типа мацки, като някои от тях могат да бъдат причислени към повече от един тип. Затова, без повече увъртане, нека видим кои са основните плажни видове.

СРАМЕЖЛИВАТА
Обикновено тя се среща в група от няколко по-разюздани парти животни. Нейната задача, изглежда, е да балансира хаотичната енергия на останалите. Казват, че тихите води са най-дълбоки. Срамежливата мацка определено може да бъде доказателство за истинността на тази мъдрост. Дори може да се окаже, че това, което околните възприемат като срамежливост или откъснатост, е просто една отегченост от преобладаващото еднообразие в нейното ежедневие. В този ред на мисли тя може да разцъфне като цвете, превръщайки се в същество, изпълнено с вълнение и ентусиазъм за живот, ако срещне човек, който да изкара тази страна от нейната личност на повърхността.  

РОМАНТИЧКАТА
Това е момичето, което все още вярва в идеала за любовта, който присъства във филмите. Тя таи надежда, че все още може да срещне своя принц – господин перфектен. Причината за това е скромният опит, който има с мъжете. Това я превръща в лесна плячка за един опитен гларус. Нежното й сърце ще бъде разбивано, докато не осъзнае, че в реалния живот любовта няма нищо общо с представите, които си е изградила, гледайки романтичните комедии. В крайна сметка надеждата е тази, която си отива последна.

НУДИСТКАТА
В тази категория са мацките, които харесват тялото си и не се притесняват да го покажат. На нея не й пука, че ще бъде повод за отесняването на мъжкия бански. Дори й харесва. Всеки, който иска да я опознае по-отблизо, ще си направи услуга, ако успее да контролира вродения си рефлекс да зяпа нейните изразителни „очи” с увиснала челюст и навярно прогресивно втвърдяващ се ентусиазъм. Тя не иска да бъде възприемана като cocktease. Тя просто обича да усеща полъха на вятъра и песъчинките, които носят различни усещания, когато докосват гладката й кожа.

САМОТНАТА
Може би нейните приятели са решили да пропуснат плажа, защото махмурлукът е прекалено сериозен, за да бъде пренебрегнат. Или пък е дошла на плажа сама, защото иска да срещне готин мъж. Може би с нея има куче, което играе ролята на най-добрата приятелка, която да одобри непознатите, които я заговарят. Ако кучето го хареса, значи е добра партия. Ако го заръфа, значи е гадняр. Поне в повечето случаи ще се окаже такъв, рано или късно.

ШУМНАТА
Няма как да я пропуснеш, независимо дали е във водата или на сушата. Независимо какво прави, децибелите около нея ще бъдат забележителни. Няма значение дали ще е игра на водна топка, белот, викане на продавача на царевица или разказването на виц. Може би тя е учителка по професия и е свикнала да говори на висок тон. Може би е студентка, която е все още малко пияна от предната вечер или просто една от онези така наречени Woo! girls.

Едно е сигурно – първо ще я чуеш, после ще я видиш!


ФЛИРТАДЖИЙКАТА
Тя владее това изкуство до съвършенство. За нея то е просто начин да се забавлява. Не го прави с идеята да заблуждава мъжете или поне не винаги. Така или иначе много души попадат в нейния „капан”. Има един лесен начин да разбереш дали си попаднал на такава мацка. Той се състои в бързи и директни действия в посока най-близкото легло. Ако е заинтригувана, ще дойде. Ако удари спирачката, по-добре да продължиш напред и да не си губиш времето.

СЪРФИСТКАТА
Вярно е, че не живеем в Калифорния, но и тук можеш да откриеш представителки на тази особена порода. Ще трябва да си преговориш специфичния жаргон и да се настроиш на нейните вълни, ако искаш да се радваш на попътен вятър. Ако си фен на стегнатите женски тела, сърфистката определено ще бъде един добър избор. Може да те научи да караш сърф, а после ти да й покажеш някои работи. Например как можеш да изплискаш максимално количество вода, когато падаш от дъската. Може да разцъкате малко плажен волейбол, а вечерта да разцъкате други неща. Имам предвид коктейли в някой бар, разбира се.

МОДЕЛКАТА
Когато я видиш, имаш чувството, че си отворил някоя страница на Sports Illustrated. Тя е съвършена, при това без намесата на Photoshop. Взимай фотоапарата и отивай да й предложиш да направите една импровизирана фотосесия зад „онези скали, ей там”! Ако някой вече те е изпреварил, не ти остава нищо друго освен да наблюдаваш снимачния процес от разстояние с бинокъл. Ама, какво да се прави, животът е гаден понякога. Само внимавай да не изпуснеш бинокъла в пясъка, че ще падне голямо чистене след това.

НЕДОВОЛНАТА
Подобно на шумната, първо ще я чуеш и после ще я видиш. Мъжът й се е върнал с кафе без сметана и само едно пакетче захар, детето ядяло пясък, кучето на съседната компания ръсело пясък по хавлиите и каквото там се сетиш. Де да можеше просто да се наслади на шума на вълните и песента на чайките, вместо на шума от собственото си мрънкане. Ту й млякото горещо, ту пък друго нещо!

ЧУЖДЕНКАТА
Не знам дали ще можеш да се доредиш от всичките печени гларуси, които вече са заели позиции и са натрупали няколко бройки за новия сезон. Но пък нищо не ти пречи да опиташ. Освен това можеш да изпъкнеш като глътка свеж въздух измежду всичките тия досадници. За всеки случай си вземи номерче! Ако владееш няколко езика, ще имаш и по-голям избор. Пък ако си роден късметлия, може да се натъкнеш на представителка на някоя по-екзотична страна.

MILF-КАТА
Накрая, но не на последно място е жената, която си пада по агнешко. Тя просто е зрялата и опитна жена, която няма нищо за губене и може да те научи на някои трикове в секса. Независимо дали има тунинг по тялото или е запазила естествената си фигура, преживяването с тази жена не е за изпускане. Помниш какво се случи на Барни Стинсън, когато се заигра с учителката по право на Маршал. Запаси се с енергийни напитки, ще ти потрябват!

Виж и породите бг туристи, според начина по който "курортуват".

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *