ЛЕТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ

Колегите от SmartApps избраха перфектните приложения, с които лятната ти почивка да бъде още по-лесна и приятна

0 коментара Сподели:

Точно преди големите фестивали в Централна Европа и в разгара на лятото, колегите от SmartApps избраха най-добрите приложения, с които да запазиш хотел, да резервираш билет, да организираш свободното си време, да получиш намаления и дори да се запознаеш с нови хора.

BOOKING.COM

Задължителното приложение за всеки ентусиаст със смартфон. Предоставя невероятни възможности за резервации на хотели в цял свят. Използва се от милиони потребители, които оставят своите мнения и оценки за всякакъв тип места за отсядане. Свали от Google Play. Свали от App Store. Свали от Windows Phone Store.

 

TRIP ADVISOR

Планирай всяка минута от почивката си с милионите ревюта, снимки и карти с една от най-популярните платформи за оценка на хотели и заведения в цял свят. Ако смяташ, че нещо липсва, може да попиташ за информация или сам да добавиш. Свали от Google Play. Свали от App Store. Свали от Windows Phone Store.

 

AIRBNB

Тази платформа дава възможност на обикновени хора да отдават под наем апартаментите и стаите си на по-достъпни цени и често са по-приятни от стандартните хотели. През приложението може както да резервираш, така и да се свържеш директно с наемодателя във Facebook. Свали от Google Play. Свали от App Store

 

GOGOBOT

Социалният елемент е преплетен в това приложение, като получаваш съвети и предложения за хотели и ресторанти от хора с подобни на твоите интереси. Има страхотен дизайн и подрежда важната информация по удобен за теб начин. Свали от Google Play. Свали от App Store.

 

EXPEDIA

Най-популярното приложение за резервация и браузване на самолетни полети. Единствено през него получаваш невиждани намаления, които няма да откриеш при агенции или авиокомпании. Запазваш и купуваш билети за по-малко от минута. Свали от Google Play. Свали от App Store.

 

VIATOR

Открий промоции, намаления и спести време от редене по опашки за над 15000 забележителности в близо 1000 туристически дестинации по цял свят. Приложението открива най-добрите сделки и те насочва към тях чрез вградената карта в телефона. Свали от Google Play. Свали от App Store

 

QUORA

Когато технологиите не ти доставят нужното, може да се обърнеш към най-популярния форум в света. В Quora задаваш твоите туристически и организационни въпроси (както и всякакви други) и реални потребители от другата страна помагат и отговарят любезно. Свали от Google Play. Свали от App Store. Свали от Windows Phone Store.

 

TINDER

Запознанствата никога не са били по-лесни, особено когато сте на "чужда територия". Откриваш ентусиасти за преживявания наблизо и ако взаимно се харесате, се отваря прозорец за чат, където да използваш най-добрите си фрази и свалки. Свали от Google Play. Свали от App Store.

 

Ако нямаш намерение да пътуваш и предпочиташ да отбягваш хората, това приложение е точно за теб.

SmartApps е списание за приложения и умни устройства, което прави работата със мобилни джаджи още по-лесна и приятна и може да го откриеш в по-добрите заведения и киносалони в София и страната.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *